Spor Galatasaray'da iç transfer sıkıntısı

Galatasaray'da iç transfer sıkıntısı

Paylaş
Galatasaray'da iç transfer sıkıntısı

Devre arasında kadrosuna takviye yapmayı planlayan Galatasaray'da, sezon sonunda ise 6 futbolcunun sözleşmesi bitecek

Sarı-kırmızılı ekipte sezonun en formda oyuncusu Harry Kewell’ın yanı sıra Aykut Erçetin, Tobias Linderoth, Shabani Nonda, Emre Aşık ve Serkan Çalık’ın da sözleşmeleri sona erecek.

KEWELL'LA MASAYA OTURULACAK

Galatasaray’da sözleşmesi bitecek oyunculardan Kewell ile mutlaka anlaşma hedeflenirken, bununla ilgili görüşmeler sürüyor. Kewell, sarı-kırmızılı kulübü daha şimdiden terletirken, yöneticiler oyuncunun menajeriyle görüşerek anlaşmanın yollarını arıyor.

Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Aykut, sarı-kırmızılı kulüpte sürekli 2. kaleci olarak görev alıyor. Barış Özbek ile birlikte transfer edilen, ancak uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen Serkan Çalık’ın da sözleşmesi 2010 yılında bitecek.

EMRE VE NONDA'NIN DURUMU BELLİ DEĞİL

Yönetim kurulunun geçen yıl 1 yıllık sözleşme imzaladığı Shabani Nonda da bu sezon sonunda yine masaya oturmak zorunda kalacak. Takımın tecrübeli oyuncularından Emre Aşık, stoper mevkinde yaşanan sakatlıklarda hazır asker görevini yerine getiriyor.

Yaşı ilerleyen Emre ile sözleşme yenilenip yenilenmeyeceği henüz belli değil.

LINDEROTH BANKO YOLCU

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle hiç fayda sağlayamayan Tobias Linderoth ise sezon sonunda kesinlikle gönderilecek isimler arasında yer alırken, bu futbolcunun devre arasında da takımdan ayrılabileceği belirtildi.

Haberin Devamı