Spor Galatasaray'da kazan kaynıyor

Galatasaray'da kazan kaynıyor

Paylaş
Galatasaray'da kazan kaynıyor

UEFA Avrupa Ligi'nde Karpaty Lyiv yenilgisi sonrası Galatasaray kulislerinde iddiaların ardı arkası kesilmiyor

Galatasaray yönetiminin, Frank Rijkaard ile yolları ayırmak için düğmeye bastığı, Fatih Terim ile masaya oturmaya hazırlandığı her yerde konuşulmaya başlandı.

Başkan Adnan Polat’ın, milli maçlar nedeniyle lige verilecek arada ciddi bir operasyon yapacağı bildirildi.

Karşılaşma sonrası “Son dakikada gol atıyoruz ve bunu koruyamıyoruz. Üstelik 10 kişi oynayan bir takıma karşı” sözleriyle Rijkaard’ı hedef alan Polat’ın, Fatih Terim’i ikna etmek için kolları sıvadığı ileri sürüldü.

ALTERNATİF ERSUN YANAL

Terim’in alternatifinin ise Futbol Federasyonu ile anlaşmazlık halinde olan Ersun Yanal olduğu öğrenildi. Yanal’ın tazminatının yüklü olmadığı ve ayrılma fikrine sıcak baktığı belirtildi.

Yanal’ın özellikle Milli Takımlar Sorumlusu Levent Kızıl ile arasında sorun olduğu da gelen haberler arasında. Dışarıda kimse var mı? Avrupa’ya erken veda eden Galatasaraylı oyuncular, Atatürk Havalimanı’nda yoğun güvenlik önlemleri altında karşılandı.

THY’ye ait özel bir uçakla 03:45’de İstanbul’a gelen Galatasaray kafilesini sadece bir taraftar alkışlayarak protesto etti. Taraftar tepkisi olabilir düşüncesiyle polisin dış hatlar terminali içinde ve dışında geniş güvenlik önlemleri aldığı görüldü.

Moralsiz olan futbolcuların taraftar tepkisinden çekindikleri gözlenirken, Ayhan’ın güvenlik görevlilerine “Dışarıda seyirci var mı?” diye sorması dikkat çekti.

Haberin Devamı