Spor Galatasaray'da kılıçlar çekildi!

Galatasaray'da kılıçlar çekildi!

Paylaş
Galatasaray'da kılıçlar çekildi!

Fatih Terim, aralarında soğuk savaş bulunan Bülent Tulun'la ilgili Ünal Aysal'dan çok net bir talepte bulundu ancak...

Fatih Terim, önceki gün Ünal Aysal'dan çok net bir talepte bulundu: “Bülent Tulun'u Florya'da istemiyorum.” Cim Bom'un patronu, bu görüşme sonrası Tulun'a, “Artık statta çalış” dedi. Ancak Tulun dün yine soluğu Florya'da aldı!

Galatasaray’da önce ‘başkan danışmanı’ ardından ‘sportif koordinatör’ sıfatıyla görev alan Bülent Tulun’la teknik direktör Fatih Terim arasındaki soğuk savaş zirve yaptı. Terim, ilk günden bu yana sıcak bakmadığı Bülent Tulun’la ilgili rahatsızlıklarını Başkan’a iletti ancak Tulun geri adım atmadı.

Muhtemel krizin fitili önceki gün ateşlendi. Fatih Terim, Coşkun Özarı’nın cenaze töreninin ardından Başkan Ünal Aysal’la Ottoman Otel’de buluştu.

Haberin Devamı

Tulun çıktı, Terim geldi

Transferlerle ilgili taleplerini yineleyen teknik adam, ardından Tulun’la ilgili ricasını Başkan’a iletti. Terim, Tulun’un Florya’da çalışmasını istemediğini çok net bir dille aktardı. Bu görüşme sonrası Bülent Tulun’u otele çağıran Başkan, “Bundan böyle çalışmalarına Türk Telekom Arena’da devam etmeni istiyorum. Florya’ya gitmene gerek yok” dedi. Ancak bu talebin Terim’den geldiğini bilen Tulun, geri adım atmadı ve dün sabah 09.00’da Florya Metin Oktay Tesisleri’ne giderek, günlük mesaisine devam etti. Saat 13.00’e kadar Florya’da kalan Tulun, daha sonra tesislerden ayrıldı. Bülent Tulun’un ayrılmasıyla birlikte Fatih Terim Florya’ya gitti.

Dürüst de karşı

İkinci Başkan Ali Dürüst’ün de Bülent Tulun’un Florya’da aktif olarak çalışmasına sıcak bakmadığı iddia ediliyor. İkili, Ujfalusi’nin imza töreni sonrası telefonda sert bir tartışma yaşamıştı.

Haberin Devamı

FANATİK