Spor Galatasaray'da Lyon seferi

Galatasaray'da Lyon seferi

Paylaş
Galatasaray'da Lyon seferi

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal bugün Kallström, Ederson, Pjanic için Fransız yöneticilerle masaya oturacak ve transferi bitirmeye çalışacak

İLK HEDEF KALLSTRÖM

Galatasaray Başkanı Ünal Aysal yeni bir sefere çıkıyor. Yanına yöneticileri de alarak özel uçağıyla Atletico Madrid'e gitmesi nedeniyle adı "James Bond'a" çıkan Aysal, bu defa şansını Fransa'da deneyecek.

Madrid'den Forlan, Reyes ve Ujfalusi'yi isteyen ancak sadece Ujfalusi'yi kopartabilen Aysal, yine üç isim üzerinde duracak. Kim Kallström, Ederson, Miralem Pjanic için Lyon ile masaya oturacak. Bugün gerçekleşmesi beklenen görüşmede özellikle Kallström üzerinde durulması bekleniyor.

SÖZLEŞMELERİ SÜRÜYOR

Galatasaray'ın Lyon ile bir yıl daha sözleşmesi bulunan İsveçli ön libero için 2 milyon Euro'luk teklifini artıracağı ifade ediliyor. Wolfsburg ve Hamburg'un da istediği Pjanic ile Ederson'un durumlarını da soracak olan Aysal, İstabul'a müjdeli haberlerle dönmeyi planlıyor.

Lyon'da orta sahada ve kanatlarda görev yapabilen 21 yaşındaki Pjanic'in 2013, yine orta sahada görev yapan Ederson'un ise 2012'ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

Fransızların iki oyuncuyu satmaya sıcak baktıkları öğrenildi.

Haberin Devamı