Spor Galatasaray'da Nihat Doğan için ihraç başvurusu...

Galatasaray'da Nihat Doğan için ihraç başvurusu...

Paylaş
Galatasaray'da Nihat Doğan için ihraç başvurusu...

Özgecan Aslanlan'ın katledilmesinin ardından attığı tweet nedeniyle büyük tepki çeken Nihat Doğan'a Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor'un kadrosundan çıkarılmıştı. Nihat Doğan'a sert bir tepki de üyesi olduğu Galatasaray'dan geldi. Ünlü türkücünün kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi isteniyor

Mersin’in Tarsus İlçesi’nde evine gitmek için bindiği minibüste tecavüz edildikten sonra vahşice öldürülen Özgecan Aslan cinayetinden sonra Nihat Doğan’ın attığı "Siz de mini eteği giyip soyunup laik sistemin ahlaksızlaştırdığı sapıklar tarafından tacize uğrayınca da bas bas bağırmayacaksın" şeklindeki tweeti tepki çekmişti.

Haberin Devamı

startFlvPlayer_PostaV2("divFlvPlayer27194","27194","201502","27194-259479.jpg","1", "0","Nihat Doğan 'Türk halkından özür diliyorum'");

Doğan, tepkiler sonrası tweeti sildi. Tweet sonuncunda büyük tepki alan Nihat Doğan, Galatasaray camiasında da yoğun eleştirilerin odağında.

Eski yönetici Adnan Öztürk, disiplin kuruluna bir dilekçe göndererek Nihat Doğan’ın kulüp üyeliğinden ihraç edilmesi için başvuruda bulundu.

Kadir ÇETİNÇALI / DHA