Spor Galatasaray'da 'Sağlam' iddiası

Galatasaray'da 'Sağlam' iddiası

Paylaş
Galatasaray'da 'Sağlam' iddiası

Bursaspor Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam'a Galatasaray'dan teklif geldiği, başarılı teknik adamın ise "Sezon sonunda görüşelim" dediği iddia edildi

Bursa’da yayın yapan yerel bir gazetede çıkan ve Galatasaray kulubü içinde teyit edildiği iddia edilen habere göre Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam’a, ligde zor günler geçiren ve Hagi ile yollarını ayırmaya çalışan Galatasaray’dan teklif geldi.

Bursaspor yönetiminin henüz sözleşme uzatmadığı ve 2012 yılında sözleşmesi sona erecek olan Sağlam’ın, sarı kırmızılı yönetime ise, "Sezon sonunda görüşelim" dediği iddia edildi.

İddialar üzerine DHA’ya bir açıklamada bulunan Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman ise, şu ana kadar kendileri bu konuda teklif gelmediğini ve böyle bir duyum almadıklarını belirterek, Ertuğrul Sağlam’la yeni sözleşme için görüşmelerini sürdürdüklerini söyledi.

Nayman, "Bize gelen bir teklif yok ama teklif yapabilirler ve bu da doğaldır. Çünkü kendisi başarılı bir teknik adam. Biz de Bursaspor için kendisiyle görüşmelerimizi sürdürüyoruz" dedi.

Emre KOŞAK/DHA

Haberin Devamı