Spor Galatasaray'da sakat olmayan yok

Galatasaray'da sakat olmayan yok

Paylaş
Galatasaray'da sakat olmayan yok

UEFA Avrupa Ligi 2. turunda Atletico Madrid'le karşılaşacak Galatasaray'da kaptan Arda, Caner ve Emre Güngör'ün oynayıp oynamayacakları maç saati belli olacak

Galatasaray'da Atletico Madrid maçı öncesinde gergin bir bekleyiş var. Madrid'deki mücadeleden avantajlı bir skorla dönen sarı kırmızılılar, Ali Sami Yen'deki maç öncesi rakipten çok sakatlıklardan yakınıyor.

ARDA ÇALIŞMAYA KATILMADI

Sakatlığı en çok merak edilen oyuncu olan kaptan Arda ise bu sabah yapılan çalışmaya katılmadı. Arda Turan salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldı. Yıldız futbolcunun durumu maçtan önce yapılacak son kontrolden sonra kesinlik kazanacak.

Diğer sakat oyunculardan Elano bugün takımla çalışarak sakatlığını büyük ölçüde atlattığını gösterdi. Elano A.Madrid'e karşı forma giyecek. Elinde iki kırık olan Caner ise koruyucu bandaj ile oynayabilecek.

SABRİ VE UĞUR TAKIMLA ÇALIŞTI

Uzun süredir sakat olan Sabri ise takımla birlikte çalışmalara başlarken, aynı mevkinin oyuncusu Uğur ise antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalıştı. Bu iki oyuncudan hangisini ilk onbirde oyhnyacağına ise teknik heyet yarın karar vererecek.

EMRE GÜNGÖR YİNE SAKATLANDI

Bu arada son iki maçta Servet'i keserek, Lucas Neil ile uyumlu bir ikili görüntüsü veren Emre Güngör yeniden sakatlandı. Sağ bacak kaval arka adalesinde, bu sabah ağrısı olduğunu bildiren Emre Güngör'ün ayrıntılı tetkikleri sürüyor.

Emre bu sabah dinlendirildi. Yİne uzun süredir sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen ve yokluğu çok aranan Milan Baros ise salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.

Harry Kewell ve Gökhan Zan da tedavilerin ardından salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldı.

Haberin Devamı