Spor Galatasaray'da seçim heyecanı

Galatasaray'da seçim heyecanı

Paylaş
Galatasaray'da seçim heyecanı

Galatasaray'da seçim heyecanı

Galatasaray Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda oy verme işlemlerine başlandı.
Galatasaray Lisesi Tevfik Fikret Salonu’nda gerçekleştirilen kongrede başkan adaylarının konuşmalarının ardından, üyelerin oy vermesi işlemlerine geçildi.

Haberin Devamı

Başkan adayları Adnan Polat’ın kırmızı, Adnan Öztürk’ün ise sarı renkte oy pusuluları ile yarıştığı genel kurulda, oy kullanma hakkına sahip üyeler, 24 sandıkta saat 15.00’e kadar oylarını atabilecekler.

BAŞKAN ADAYLARI OYLARINI KULLANDI

Adnan Polat oyunu 6’ncı, Adnan Öztürk ise 10. sandıkta, seçimlerin başlamasından kısa süre sonra kullandılar.

Oy kullanmak için 10 numaralı sandığın bulunduğu sınıfa gelen Adnan Öztürk, sıradakilerin kendisine yer vermek istemesini kabul etmeyerek, sıranın kendisine gelmesini bekledi.

Seçimlere, Demokrat Parti Genel Başkanı Hüsamettin Cindoruk ile Türkiye Değişim Hareketi lideri ve Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de katılarak oy kullandı.

GERGİN SOHBET

Galatasaray Lisesi’ndeki kongrede, başkan adayı Adnan Öztürk’ün yönetim kurulu aday listesinde yer alan Abdürrahim Albayrak, başkan Adnan Polat’ın sitemiyle karşılaştı.

Haberin Devamı

Koridorda üyelerle sohbetler eden Polat, karşılaştığı Albayrak’a, "Neden seçime girdin" derken, eski yöneticinin, "Her Galatasaraylı kongre üyesinin seçime girme hakkı vardır" yanıtıyla karşılaştı.

Polat’ın ısrarla "Projelerin nedir, onu soruyorum sana" demesi üzerine de Albayrak, "Başkanım, seçilince projelerimizi görürsünüz" cevabını verdi.
Albayrak’ın bu konuşmadan oldukça rahatsız olması dikkati çekti.

Öte yandan başkan Polat, sandıkları teker teker gezerek, özellikle muhalefet kanadında yer alan üyelerle sohbet edip, şakalaştı.

Adnan Öztürk kanadında yer alan bir üyenin, "Seçim bu sene daha güzel ve heyecanlı oluyor" sözleri üzerine başkan Polat, "Doğru. Daha güzel oluyor, çünkü sandıkları 24’e çıkardık. Kimse sıra beklemiyor. Herhalde bunu kastediyorsun" diye espri yaptı.

BAZI ESKİ FUTBOLCULAR BİRLİKTE OY KULLANMAYA GELDİ

Sarı-kırmızılı takımın bazı eski futbolcuları birlikte oy kullanmaya geldi.
Galatasaray takımında daha önce futbol oynayan Hakan Şükür, Hakan Ünsal, Arif Erdem, Vedat İnceefe, Bülent Korkmaz, Hasan Şaş ve Ümit Davala, birlikte geldikleri Galatasaray Lisesi’de, 24. sandıkta hep beraber oylarını kullandılar.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı oyucuların oy zarflarına, Adnan Öztürk’ün yönetim kurulu listesinin yer aldığı sarı oy pusulalarını koydukları görüldü.
Oylarını kullandıktan sonra açıklama yapan oyuncular, seçimin Galatasaray Kulübü’ne hayırlı olması dilediklerini belirttiler.
Diğer yandan, yine 24. sandıkta, Galatasaray’ın eski basketbolcularından ve Banvit Basketbol Takımı Antrenörü Orhun Ene de oyunu kullandı.