Spor Galatasaray'da şimdi ne olacak?

Galatasaray'da şimdi ne olacak?

Paylaş
Galatasaray'da şimdi ne olacak?

Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor'a çeyrek finalde elenen Galatasaray'da artık taşların yerinden oynama vakti geldi. Şimdi herkesin merak ettiği konu şu: Şimdi ne olacak?

Süper Lig’deki durum adeta içler acısı… (10. sırada)

Haberin Devamı

Son hedef kupaydı, o da ellerin arasında kaydı gitti…

Ziraat Türkiye Kupası’nda Gaziantepspor’a çeyrek finalde elenen Galatasaray’da artık taşların yerinden oynama vakti geldi. Şimdi herkesin merak ettiği konu şu: Şimdi ne olacak?

İşte olacaklar:

1) ‘Günü kurtarma’ politikası altında getirildiğini herkesin bildiği Hagi için artık kapı göründü. Geldiği ilk günden bu yana sürekli “sabır, sabır” diyen Rumen teknik adam sabırları taşırdı. Hagi ile yollar ayrılacak. Yerine en büyük aday, yardımcısı olan Tugay Kerimoğlu.

2) Galatasaray Sportif Direktörü Adnan Sezgin’in artık hiçbir şansı kalmadı. Sezgin’in önümüzdeki günlerde yönetime istifasını vermesi bekleniyor.

3) Başkan Adnan Polat’ın ‘seçim’ baskılarına karşı koyacak gücü kalmadı. Ay sonu yapılacak olan Mali Genel Kurul’dan, Olağanüstü Genel Kurul Kararı çıkacak.

Haberin Devamı

4) Bir çok oyuncu ile yollar ayrılacak. Bu isimlerin başında ise Ayhan, Mustafa Sarp, Barış Özbek ve Kewell geliyor. Ayhan Akman, özellikle Gaziantepspor maçında oyundan alınırken de taraftarlar tarafından ıslıklandı. Kewell’ın Asya Kupası’nda her maçta ‘muhteşem’ oynaması buraya gelince de 1 maçta sakatlanması akıllarda soru işareti olmaktan çıkacak. Bu isimlerin dışında Baros, Serkan Kurtuluş, İnsua, Pino gibi isimlerde takımdan gönderilecek.

(Hürriyet)