Spor Galatasaray'da skandal! İşte Bruma gerçeği

Galatasaray'da skandal! İşte Bruma gerçeği

Paylaş
Galatasaray'da skandal! İşte Bruma gerçeği

Sarı-kırmızılı kulübün, büyük zarar etmesine neden olan son yıllardaki transfer politikası taraflı tarafsız herkesin dikkatini çekiyor. Bu durum, transfer süreçlerini bilen isimlerin açıklamalarıyla daha da şaşırtıcı bir boyut kazanıyor

Galatasaray'ın eski scout şefi Mahmut Alpaslan, sarı-kırmızılı kulübe sadece bonservis maliyeti 12 milyon Euro olan Bruma transferinin detaylarını anlatırken, olumlu rapor vermelerine karşın son iki yılda alınmayan futbolcuları açıkladı.

"BRUMA'NIN B'Sİ BİLE GEÇMEZKEN..."

Bruma transferi nedeniyle Galatasaray'dan ayrıldığını belirten Alpaslan, "Bu transfere tepki göstermiştim. Bruma'nın nasıl alındığını bilen yok. Gençler Dünya Şampiyonası'nda gözümüze çarpmadı. Bruma'nın B'si geçmiyorken, bir baktık ki transfer etmişiz. Verilmeyecek bir para ödendi. Bize Bruma ile ilgili bilgi gelmedi. Fransız Lucas Digne için '11 milyon Euro vermeyiz' dediler, bir hafta sonra Bruma aynı paraya transfer edildi" ifadelerini kullandı.

DEMBA BA İTİRAFI

Radyospor'a konuşan Mahmut Alpaslan, Beşiktaş forması altında sergilediği performansla alkış alan Demba Ba hakkında ise "Galatasaray, 2012 yılında Demba Ba'yı alacaktı. Ancak sonradan vazgeçildi. Yine Papis Cisse de alınabilirdi. Galatasaray'ın, Hakan Çalhanoğlu'nu önce 500 bin, ardından 1 milyon Euro'ya alma fırsatı vardı. Hatta Almanya'dan Bülent Tulun aradı '1 milyona alalım mı?' diye sordu, ben de onay verdim, ama alınmadı. Sezon başında Mehmet Ekici de alınabilirdi. Hatta Bülent Tulun ile Ekici'nin babasını Almanya'da buluşturdum ama bu transfer yapılmadı. Amrabat'a verilen parayla Olcay Şahan, Serdar Taşçı, Tolgay Arslan, Sefa Yılmaz'ı alabilirdi. Ama alınmadı" dedi.

BAŞAKŞEHİR MAÇINDA TEPKİ ÇEKTİ


Galatasaray'ın 2-2 berabere kaldığı İstanbul Başakşehir maçına ilk 11'de başlayan Bruma, futboluyla hedef tahtasına konmuş, şampiyonluk yolunda kaybedilen 2 puanın Tarık Çamdal ile birlikte sorumlusu olarak gösterilmişti.

Haberin Devamı