Spor Galatasaray'da son sakat Arda

Galatasaray'da son sakat Arda

Paylaş
Galatasaray'da son sakat Arda

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Atletico Madrid maçının hazırlıklarına başlayan Galatasaray'da sakatlar kervanına Arda Turan da katıldı

Ziraat Türkiye Kupası’na Antalyaspor’a elenerek veda eden ve Ankarasor maçı nedeniyle Turkcell Süper Lig’de haftayı bay geçecek olan Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’ndeki Atletico Madrid maçının hazırlıklarına başladı.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, teknik direktör Frank Rijkaard yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, Antalyaspor karşılaşmasında ilk 11’de yer alan oyuncuların, salon ve sahada yapılan rejenerasyon çalışmalarının yanı sıra sağlık merkezindeki terapi seanslarıyla maç ertesi programlarını tamamladıkları, diğer oyuncuların ise antrenmanın ana bölümünde teknik çalışmalar yaptıkları bildirildi.

ARDA VE UĞUR SAKATLANDI

Sarı-kırmızılı futbolcular Arda ile Uğur’un, Antalyaspor maçında sakatlanmaları nedeniyle takımın antrenmanında yer alamadıkları ifade edildi.

Uğur’un sağ uyluk ön adalesine aldığı darbe sonucu oluşan ödem ve ağrı şikayeti nedeniyle soyunma odasında başlanan tedavisine devam edildiği, sol uyluk iç adale grubunda zorlanma tespit edilen Arda’nın ise sağlık merkezinde tedavi edildiği aktarılırken, bu iki oyuncunun iki günlük tedavi programının ardından tekrar kontrol edilecekleri açıklandı.

Diğer yandan, sakatlıkları süren oyunculardan Sabri’nin tedavisinin ardından salon ve sahada takımdan ayrı olarak çalıştırıldığı, Jo ve Ufuk’un tedavilerine ise sağlık merkezinde devam edildiği belirtildi.

Ankaraspor’un ligden düşürülmesi nedeniyle haftayı maç yapmadan geçecek olan sarı-kırmızılılar, yarını izinli geçirdikten sonra 13 Şubat Cumartesi günü Antalya’ya giderek, çalışmalarına 4 gün süreyle orada devam edecek.

Haberin Devamı