Spor Galatasaray'da tek hedef 3 puan

Galatasaray'da tek hedef 3 puan

Paylaş
Galatasaray'da tek hedef 3 puan

Spor Toto Süper Lig'de deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşmakta olan Galatasaray, içinde bulunduğu kötü durumda nefes alabilmek galibiyete kilitlendi

Galatasaray, 31'inci dakikada Aydın'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Ankaragücü 51. dakikada Sestak ile durumu eşitlerken, Pino'nun 63'üncü dakikada gelen golüyle Galatasaray tekrar öne geçti. Ancak 86'ncı dakikada Sestak'ın golü skoru bir kez daha eşitledi: 2 - 2. Sestak bundan sonra bir de 88'inci dakikada gol attı ve durum 3-2 oldu...

Şampiyonluk yarışından haftalar önce kopan, Ziraat Türkiye Kupası’ndan elenen ve gelecek sezon Avrupa kupalarına katılabilme şansını dahi mucizelere bırakan sarı-kırmızılı takım, tarihinin en kötü sezonunu geçirdiği dönemde bu düşüşü önleyebilmenin hesaplarını yapıyor.

SON ÜÇ MAÇTA GALİBİYET ALAMADI

Oynadığı son 3 resmi maçında galibiyet alamayan Galatasaray, Ankaragücü deplasmanından 3 puan çıkarabilmenin peşinde. Galatasaray’da sarı kart cezalısı durumundaki Milan Baros ile sakatlıkları devam eden Sabri Sarıoğlu ve Serkan Kurtuluş, Ankaragücü karşısında takımdaki yerlerini alamadı.

STAT: Ankara 19 Mayıs Stadı

HAKEM:
Halis Özkahya

Haberin Devamı

ANKARAGÜCÜ: Özden ; Uğur, Zewlakow, Rajnoch, Klukowski ; Gabric, Adem, Sapara, Serdar Özkan ; Fatih Tekke, Sestak

TEKNİK DİREKTÖR: Mesut Bakkal

GALATASARAY: Zapata, Neill, Servet, Hakan Balta, Çağlar, Cana, Aydın, Ayhan, Pino, Kewell, Stancu

TEKNİK DİREKTÖR: Gheorge Hagi

DERBİ ÖNCESİ KART ALARMI

Galatasaray’ın Ankaragücü maçında sarı kart cezası sınırında bulunan oyuncuların çokluğu, gelecek hafta Fenerbahçe ile oynanacak derbi karşılaşması öncesi dikkati çekiyor.

Sarı-kırmızılı takımda Barış, Gökhan, Mustafa, Yekta, Kazım ve Culio, Ankaragücü maçında sarı kart görmeleri durumunda Fenerbahçe derbisinde takımdaki yerlerini alamayacaklar.

Ayrıca, sakatlıklarından dolayı Ankaragücü maçında oynayamayacak Sabri ve Serkan da takımda sarı kart sınırındaki diğer oyuncular.

Haberin Devamı