Spor Galatasaray'da tek hedef Kallström

Galatasaray'da tek hedef Kallström

Paylaş
Galatasaray'da tek hedef Kallström

Galatasaray, futbol şubesindeki yeniden yapılanma çalkantılarını bir yana bırakıp, yeniden dış transferde atağa geçmek için çalışmalarını hızlandırdı

Yönetici Haldun Üstünel'in geriye çekilmesinin ardından transferde bir numaralı yetkili konumuna gelen Sportif Direktör Adnan Sezgin Olimpique Lyon'un İsveçli ön liberosu Kim Kallström'ün peşine düştü.

Sarı-kırmızılı kulübün öncelikli transfer hedeflerinden biri de Olimpique Lyon Kulübü'nün İsveçli ön liberosu Kim Kallström.

Adnan Sezgin'in Kallström'ün transferi için menajeri Roger Ljung ile görüşmelerini sürdürdüğü belirlendi.

Roger Ljung'u 1993 yılında Galatasaray'a transfer eden ikilinin başkan Adnan Polat ile Adnan Sezgin olması ve bu ikilinin Roger Ljung ile dostluklarını son derece iyi bir şekilde sürdürmeleri Kallström'ün transferinin gerçekleşme şansını artırıyor.

Galatasaray'dan geçen sezonun ortasında ayrılan Linderoth'un da menajeri olan Roger Ljung'un, sarı kırmızılı kulübün iki yıl sakat olduğu halde Linderoth'a gösterdiği olumlu yaklaşımdan fazlasıyla etkilenmiş durumda.

Bu yüzden tecrübeli menajerin oyuncusu Kim Kallström'ü sarı/kırmızılı kulübe gelmeye ikna ettiği öğrenildi. Ancak bu oyuncunun bonservis bedeli için kulübü Lyon ile görüşmeler sürüyor ve henüz bir anlaşma sağlanmış değil.

Kadir ÇETİNÇALI/İstanbul (DHA)

Haberin Devamı