Spor Galatasaray'dan 70 milyon dolarlık imza

Galatasaray'dan 70 milyon dolarlık imza

Paylaş
Galatasaray'dan 70 milyon dolarlık imza

Galatasaray Kulübü'ne finansal destek sağlanmasına yönelik kredi işbirliği anlaşması, törenle imzalandı

Sarı-kırmızılıların aldığı 70 milyon dolar tutarındaki 6,5 yıl vadeli krediyi, DenizBank'ın katılımı ve koordinatörlüğünde; Şekerbank, Demir-Halk Bank NV, Bankpozitif ve Halkbank konsorsiyumu sağladı.

Basına açık olarak İstanbul Kuruçeşme'deki Galatasaray Adası'nda düzenlenen imza törenine Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş, Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin, Demir-Halk Bank (Nederland) N.V.'nin Genel Müdürü Selçuk Şaldırak, Bankpozitif Genel Müdürü Okan Balköse ve Halkbank Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Aydemir katıldı.

POLAT: DAHA BÜYÜK BAŞARILAR YAŞAYACAĞIZ

Davetin ev sahipliğini yapan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, imza töreninde yaptığı konuşmaya, katılımcılara teşekkür ederek başladı ve "Bir Dünya kulübü olan Galatasarayımızı gündemdeki projelerimizle daha büyük başarılar yaşayacağımız bir geleceğe hazırlıyoruz.

Yeni stadımız Türk Telekom Arena'da inşaat son hızla devam ediyor. Biz de önümüzdeki sezonda yeni stadımızda dünya standardlarında bir hizmet vermek için tüm hazırlıklarımızı yapıyoruz" dedi.

DENİZBANK: BİZİM İÇİN ONUR

Törende Polat'ın ardından söz alan DenizBank Finansal Hizmetler Grubu Başkanı Hakan Ateş ise yaptığı konuşmada, "UEFA şampiyonu Galatasarayımızla son üç ayda birçok değerli kurumun da katılımıyla iki büyük ortaklığa imza attık.

Şimdi de işbirliğimizde bir adım daha atıyoruz. Türkiye'yi tüm dünyada temsil eden böylesine köklü ve önemli bir spor kulübüne destek olmak bizim için büyük bir onur. Umuyorum Galatasaray'ın geleceğini hep beraber inşa edeceğiz" ifadesini kullandı.

Şekerbank Genel Müdürü Meriç Uluşahin de, 57 yıldır Türkiye ile birlikte büyüyen bir banka olarak, Türkiye'nin en önemli markalarından biri olan Galatasaray'a verilen destek platformunda yer almaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Haberin Devamı