Spor Galatasaray'dan çifte bomba

Galatasaray'dan çifte bomba

Paylaş
Galatasaray'dan çifte bomba

Transfer döneminin sessiz takımı Galatasaray bombaları ard arda patlattı

Wolfsburg’la anlaşarak Misimovic’i kadrosuna katan sarı-kırmızılı kulüp, Liverpool’un 21 yaşındaki Arjantinli sol beki Insua’yı da renklerine bağladı.

Sarı-kırmızılılar dün ilk olarak günlerdir peşinden koşulan Misimovic için Wolfsburg kulübüyle 7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaştı.

Hajduk Split’te forma giyen İbricic’ten vazgeçerek Misimovic için bütün imkanlarını seferber eden Cim-Bom, FIFA menajeri Ali Güven kanalıyla 12 milyon Euro'dan kapıyı açan Alman ekibiyle kıran kırana pazarlık yaptı.

Schalke’ye gitmeyi kabul etmeyen tecrübeli futbolcunun, Galatasaray için ısrar etmesi nedeniyle önce 9 milyon euroya inen Wolfsburg dün bonservis bedelini 7 milyon Euro'ya kadar çekti.

Cim-Bom flaş transferi Misimovic’le 4 yıllık anlaşma yapacak. Dün gece sözleşme imzalamak için menajeriyle birlikte İstanbul’a gelen Misimovic’e yıllık 2 milyon Euro ödenecek.

Haberin Devamı



ARJANTİNLİ INSUA SÜRPRİZİ

Sarı-kırmızılı kulüp ikinci bombasını Emiliano Insua ile patlattı. Teknik Direktör Frank Rijkaard’ın ısrarla defansa takviye istemesi nedeniyle kolları sıvayan yönetim, Liverpool’un 21 yaşındaki sol bekiyle anlaşma sağladı.

Gece geç saatlerde yola çıkan İnsua’nın bugün resmi imza atacağı bildirildi.

Galatasaray’ın yeni transferi Misimovic dün gece saat 02.00’de özel uçakla Köln’den İstanbul’a geldi. Menajeri Fali Ramadani ile birlikte gelen Boşnak yıldızı havalimanında tercüman Mert Çetin karşıladı.