Futbol Galatasaray’dan ‘Feda’ hamlesi
Paylaş
Galatasaray’dan ‘Feda’ hamlesi

Başta Selçuk İnan olmak üzere yerli oyuncular ile görüşerek kontratlarının revize edilmesini talep eden Galatasaray, yabancı futbolcularla da masaya oturacak.

UEFA ile yapılan anlaşma gereği 4 yıl boyunca dikkatli hareket etmesi gereken Galatasaray'da yönetim, futbolculardan yıllık ücretlerinde indirime gitmelerini isteyecek. İlk olarak yerlilerle masaya oturan ve kaptan Selçuk İnan'dan ‘feda' isteyen sarı-kırmızılılar, hazırlık döneminin başlamasıyla birlikte yabancıları da listeye dahil edecek. 1 yıllık sözleşmesi 2'ye çıkarılacak Selçuk, maaşını büyük oranda düşürerek hem fedakarlık yapacak hem de yönetimin elini rahatlatacak. İlk planda kontratlarını revize etmeleri istenen futbolcular ise belli…

Haberin Devamı

UEFA ÖNÜNDE ELİ GÜÇLENECEK

Bafetimbi Gomis, Sofiane Feghouli, Younas Belhanda, Fernando ve Fernando Muslera gibi yüksek ücret kazanan oyunculardan az da olsa indirime gitmelerini talep edecek yönetim, böylece maaş bütçesini aşağıya çekecek. Yerli ve yabancı futbolcuların göstereceği özveri ile maaş bütçesinde yer açılacak. Böylece UEFA'ya karşı da eli güçlenecek olan sarı-kırmızılılar, transferde daha rahat hareket edebilecek. Ancak indirime yanaşmayan futbolculara baskı uygulanmayacak.

YABANCILAR NE KADAR KAZANIYOR?

Feghouli………… 3 milyon 850 bin Euro

Muslera…………. 3 milyon 575 bin Euro

Gomis……………. 3 milyon 350 bin Euro

Belhanda……….. 3 milyon 350 bin Euro

Fernando……….. 3 milyon 300 bin Euro

Mariano…………. 2 milyon 300 bin Euro

Maicon………….. 2 milyon 200 bin Euro

Haberin Devamı

Rodrigues………. 1 milyon 350 bin Euro

Linnes………………………… 950 bin Euro