Spor Galatasaray'dan puan alan yanıyor

Galatasaray'dan puan alan yanıyor

Paylaş
Galatasaray'dan puan alan yanıyor

Galatasaray'dan puan alan tüm takımlar bir sonraki hafta Kayserispor'un elinden kaçmıyor

Galatasaray'dan puan alan takımlar, bir sonraki hafta Kayseri'den 'tokat' yedi.

Fikstüre göre; 7. haftada Eskişehirspor Galatasaray'dan İstanbul'da 1 puan aldı. Bu, Fenerbahçe ile yarışan Galatasaray'ın bu sezon kaybettiği ilk puanlardı. Ancak İstanbul'da Galatasaray'a kafa tutan Es Es'in nefesini Kayseri kesti. Kayserispor, Eskişehir'de 1-0 kazandı.

ANKARAGÜCÜ KENDİNE GELEMEDİ

Eskişehir'den sonra Kayseri'nin gazabına Ankaragücü uğradı. Ankaragücü, 8. haftada Galatasaray'ı 3-0 mağlup etti. Bu tarihi skorun ardından 9. haftada Kayseri Ankaragücü'ne aynı tarifeyi uyguladı.

Ankaragücü 10. haftayı BAY geçerken, 11. haftada Beşiktaş'a 1-0 yenildi, 12. hafta evinde Kasımpaşa ile 2-2 berabere, deplasmanda Eskişehir ile 0-0 berabere kaldı.

FENERBAHÇE DAHA KAZANAMADI

10. haftada Galatasaray derbisini 3-1 kazanan Fenerbahçe, 11. haftada Kayseri ile 1-1 berabere kalarak 1 puana razı oldu. Fenerbahçe, Galatasaray galibiyetinden bu yana ligde puan alamadı. (12. haftada hükmen kazanılan Ankaraspor maçı hariç)

13. hafta ise Manisa'ya uğursuz geldi. Ali Sami Yen'de Galatasaray'dan 1 puan alan Manisa'ya cezayı yine Kayseri kesti. Kayserispor, Manisa'ya faturayı kesti...

14. hafta Bursaspor Galatasaray'ı 1-0 yendi, bu hafta sonu Kayseri'de 3'lük ve liderlikten oldu...Liderlik şansını kaybeden Bursaspor farklı yenilgi ile de sarsıldı.

Uğur DEMİRKIRDI-DHA

Haberin Devamı