Spor Galatasaray'ı karıştıracak bilgiler

Galatasaray'ı karıştıracak bilgiler

Paylaş
Galatasaray'ı karıştıracak bilgiler

Galatasaray 2. Başkanı Mehmet Helvacı'nın kongre üyeleri ile biraraya geldiği toplantıda, çok önemli bilgiler verdiği öğrenildi

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu içinde muhalefet yapmayı sürdüren Mehmet Helvacı’nın dün kongre üyeleriyle bir toplantı yapmasının ardından, toplantıyı organize eden kongre üyesi Mehmet Bilen, önemli bilgiler aldıklarını söyledi.

Şişli Holiday Inn Otel’de basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve Mehmet Helvacı’nın soruları yanıtladığı toplantıyla ilgili olarak açıklama yapan Mehmet Bilen, "Bu toplantıda Galatasaray’la ilgili bilmediğimiz çok şey öğrendik" dedi.

Bilen, Mehmet Helvacı’nın açık yüreklilikle kendisine yöneltilen tüm soruları cevaplandırdığını vurgularken, şunları söyledi: "Bu toplantıda çok şey öğrendik. Bu bilgileri Mali Genel Kurul Toplantısı’nda üyelerle de paylaşacağım.

"YÖNETİM KURULU ÜYELERİ FATURA KESİYORMUŞ"

Yönetim kurulu üyesi olup, Galatasaray’a fatura kesen ve tahsil eden olduğunu öğrendik. Bahsi geçen 860 bin TL’lik rakam az değil. Ayrıca Galatasaray’ı bir mali kaynak olarak gören bazı kişilerin, piyasa değeri 10 liralık işi 4-5 katına kulübe fatura edip, tahsil ettiklerini öğrendik.

"ÇOK ŞEY BİLİYOR AMA KONUŞMUYOR"

Mehmet Helvacı çok şey biliyor ama kulüp menfaatleri için basın önünde konuşmuyor. İyi ki Divan Kurulu Toplantısı’nda böyle bir toplantı için çağrıda bulunmuşum. Helvacı dışarıdan göründüğü gibi değil. Onu yanlış tanıyormuşuz."

Haberin Devamı