Spor Galatasaray'ın 11'inde büyük bomba

Galatasaray'ın 11'inde büyük bomba

Paylaş
Galatasaray'ın 11'inde büyük bomba

Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Kasımpaşa maçına saatler kala ilk 11 tercihini yaptı.

Kasımpaşa maçına saatler kala Florya'da bomba patladı. Sarı-Kırmızılı ekibin birkaç saat sonra oynayacağı zorlu mücadele öncesi teknik direktör Hamza Hamzaoğlu 11'ini belirledi. Sakatlığı büyük oranda geçen ve yokluğu geçtiğimiz hafta Başakşehirspor maçında fazlasıyla hissedilen Burak Yılmaz yeniden formayı kaptı.

Kadrodaki en büyük sürpriz ise Sabri Sarıoğlu. Sakatlığı nedeniyle 18 kişilik maç kadrosunda bile yer alması beklenmeyen deneyimli futbolcu, Hamzaoğlu tarafından 11'e dahil edildi. Başakşehirspor'la geçen hafta oynanan maçın ilk yarısında sakatlanan ve birkaç hafta takımdan ayrı kalması beklenen Sabri'nin sürpriz şekilde tamamen hazır hale geldiği ifade edildi. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun sağlık ekibi ile yaptığı görüşme sonrası Sarıoğlu'nu 11'de görevlendirmeye karar verdiği ifade edildi.

Bel fıtığı ameliyat olan ve tedavisini ülkesinde sürdüren Brezilyalı Felipe Melo dışında eksiği kalmayan Galatasaray'ın son dakikada bir sürpriz olmazsa sahaya çıkacağı 11'de şu şekilde oluştu: Muslera - Sabri, Chedjou, Hakan Balta, Telles - Hamit, Selçuk - Olcan, Sneijder, Yasin - Burak Yılmaz.

Serdar Dinçbaylı
[[[Article_418973]]]

Haberin Devamı