Spor Galatasaray'ın maestrosu

Galatasaray'ın maestrosu

Paylaş
Galatasaray'ın maestrosu

Başkan Adnan Polat'ın, “Bu takıma maestro lazım” açıklamasının ardından Galatasaray'da gözler orta sahaya yapılacak takviyeye çevrildi

Fenerbahçe derbisini kaybeden Galatasaray transfer çalışmalarına hız verdi. Sarı-Kırmızılılar’ın öncelikli hedefi; başkan Adnan Polat’ın geçtiğimiz günlerde yaptığı “Bu takıma maestro lazım” açıklamasının ışığında orta saha...

Haberin Devamı

Lorik Cana transferiyle defansif orta saha açığını gideren Cim Bom, Nancy’de forma giyen N’Guemo’nun peşine düşmüştü. Kamerunlu futbolcuyu da kadrosuna katıp, orta sahadan forvete destek sorununu da çözmeyi planlayan Cim Bom, Fransız ekibiyle menajerler aracılığıyla temasa geçti.

Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin’in, Fenerbahçe maçının ardından Hollanda kampından ayrılıp, N’Guemo’nun menajeriyle Fransa’da buluştuğu ileri sürüldü.

Nancy Kulübü, 24 yaşındaki Kamerunlu için yaklaşık 5 milyon euro istiyor. Ancak N’Guemo’nun sözleşmesinin önümüzdeki sezon bitecek olması, Galatasaray’ın pazarlıkta elini güçlendiriyor.

3 MİLYON EURO ÖNERİLDİ

Aslan’ın bu transfer için 3 milyon euro bonservis bedelini gözden çıkardığı gelen haberler arasında. Tam adı Landry Joel Tsafack N’Guemo olan 24 yaşındaki Kamerunlu oyuncu, 2005 yılında Nancy’nin A takımına çıktı ve 2009 yılına kadar 94 maçta forma giydi.

Haberin Devamı

Rakip fileleri 2 kez havalandıran N’Guemo, 2009 yılında İskoçya’nın Celtic takımına kiralandı. Kamerunlu oyuncu 35 maçta forma giydi ve koşan, pas dağıtan, savunma yapan, ilk topları olumlu kullanan isim olarak ön plana çıktı. Kamerun Milli Takımı’nda da oynayan N’Guemo, ülkesinin formasını 20 kez giydi ve 2 gole imza attı.