Spor Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki maçı hangi kanalda?

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki maçı hangi kanalda?

Paylaş
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki maçı hangi kanalda?

Galatasaray bu akşam Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk maçına çıkıyor. Sarı kırmızılı takım kendi evinde Rus ekibi Lokomotiv Moskova ile karşılaşırken mücadeleyi kaçırmak istemeyen taraftarlar 'Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı hangi hanalda?' sorusuna yanıt arıyor.

'Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı hangi hanalda?' sorusunu bugünün en önemli spor gündeminden hatta ülke gündeminden bir tanesiydi... Şampiyonlar Ligi yayıncı kuruluşunun belli olmaması bugün sporseverlerin bu soruyu sormasına neden oldu. Son dakika yapılan açıklamayla kafa karışıklığı giderildi.

Haberin Devamı

GALATASARAY LOKOMOTİV MOSKOVA MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Galatasaray Lokomotiv Moskova maçı bu akşam saat 22.00'de Türk Telekom Arena'da oynanacak. Mücadeleyi hakem Gianluca Rocchi yötetecek. beIN SPORTS HD1 ve beIN SPORST Haber kanalı şifresiz yayınlayacak. Kurum "UEFA ile yayın hakları görüşmesi devam etse de tüm futbolseverler bu akşam oynanacak olan Galatasaray - Lokomotiv Moskova Şampiyonlar Ligi maçını izleyebilecek." şeklinde açıklama yaptı.

MUHTEMEL 11'LER...

GALATASARAY: Muslera, Mariano, Maicon, Serdar, Nagatomo, Fernando, Ndiaye, Rodrigues, Emre Akbaba, Belhanda, Eren

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

LOKOMOTİV MOSKOVA: Guilerme, Ignatjev, Höwedes, Corluka, Lysov, Krychowiak, Denisov, Farfan, Miranchuk, Fernandes, Eder

Haberin Devamı

TEKNİK DİREKTÖR: Yuri Semin

DÜNYA GENELİNDE YAYINLAYACAK KANALLAR

Arena Sport 2

beIN Sports MENA

BT Sports Extra 5

Super Sport 12 za

DAZN Canada

DAZN Deutsch

Virgin Media TV

Ziggo Sport Extra

İki sezon aradan sonra Şampiyonlar Ligi'nde

Spor Toto Süper Lig şampiyonu olarak Türkiye'den Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılım hakkı elde eden sarı-kırmızılı ekip, altıncı kez eleme oynamadan "Devler Ligi" gruplarına dahil oldu.

Bugüne kadar UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele ettiği 14 sezonun 9'unda eleme turu oynamak durumunda kalan Galatasaray, ilk olarak 2002-2003 sezonunda gruplara direkt katıldı. Sarı-kırmızılı takım 2012-2013, 2013-2014, 2014-2015 ve 2015-2016'nın ardından bu sezon da doğrudan gruplarda yer aldı.

Sarı kırmızılılar iki sezon aradan sonra UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek.

Şampiyonlar Ligi'nde 2015-2016 sezonunda boy gösteren sarı-kırmızılı takım, 2016-2017'de cezası nedeniyle Avrupa kupalarında yer alamamıştı.

Galatasaray, geçen sezon da UEFA Avrupa Ligi 2. ön eleme turunda İsveç'in Östersunds ekibine elenmişti.

Terim yönetiminde 64 maç

Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde tam 5 yıl aradan sonra Avrupa kupalarında maça çıkacak.

Sarı-kırmızılı takım, tarihinin en önemli başarılarını yaşadığı 65 yaşındaki teknik adam idaresinde Avrupa'daki son maçını yine UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid'de karşı oynadı.

Haberin Devamı

Galatasaray, Fatih Terim yönetiminde Avrupa kupalarında 64 karşılaşmaya çıktı.

Sarı-kırmızılı takım, tecrübeli teknik adam idaresindeki bu karşılaşmaların 29'unu kazanırken, 13'ünde berabere kaldı, 22'sinde ise rakiplerine mağlup oldu.

Terim ile Avrupa kupalarındaki maçlarda 97 kez ağları havalandıran Galatasaray, kalesinde ise 92 gol gördü.

Sarı-kırmızılı takım, Terim yönetiminde UEFA Şampiyonlar Ligi'nde yaptığı 41 karşılaşmadan ise 13 galibiyet, 8 beraberlik ve 20 mağlubiyetle ayrıldı.