Spor Galatasaraylı Ayşe toprağa verildi

Galatasaraylı Ayşe toprağa verildi

Paylaş
Galatasaraylı Ayşe toprağa verildi

Beyin kanamasından hayatını kaybeden 16 yaşındaki Galatasaray Yıldız Voleybol Takımı oyuncusu Ayşe Himmetoğlu'nun cenazesi, İstanbul'da toprağa verildi

Karacaahmet Şakirin Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazına çok sayıda kişi katıldı. Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri Işın Çelebi, Ali Haşhaş, Yalçın Orhon, Mehmet Helvacı, Galatasaray Futbol Takımı Kaptanı Arda Turan, sarı-kırmızılı kulübün çeşitli şubelerinden sporcular, Ayşe Himmetoğlu’nun ailesi, yakınları ve arkadaşları cenazede hazır bulundu.

Ayşe Himmetoğlu’nun babası Ali Himmetoğlu ve annesi Zeynep Himmetoğlu taziyeleri oldukça üzüntülü bir şekilde kabul ederken, tabutun üzerinde Galatasaray bayrağı ile atkılarının yanı sıra Fenerbahçe atkılarının da olması dikkati çekti.

Öte yandan, cenazeye Beşiktaş Kulübü Yönetim Kurulu adına başkan Yıldırım Demirören de bir çelenk gönderdi. Ayşe Himmetoğlu’nun cenazesi, kılınan namazın ardından defnedilmek üzere Ümraniye Kocatepe Mezarlığı’na götürüldü.

Yaşadığı beyin kanaması nedeniyle ameliyat olan, sonrasında ise beyninde ödem oluşması nedeniyle hayatını kaybeden Ayşe Himmetoğlu’nun bazı organları ailesi tarafından bağışlanmıştı.

Haberin Devamı