Spor Galatasaraylı oyunculara Florya'da saldırı

Galatasaraylı oyunculara Florya'da saldırı

Paylaş
Galatasaraylı oyunculara Florya'da saldırı

Takımlarının Fenerbahçe'ye 2-1 yenilmesine sinirlenen çok sayıda Sarı-kırmızılı taraftar, Galatasaray'a tesislerin girişinde tepki gösterdi

Spor Toto Süper Lig’de derbi maçında Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup olan Galatasaraylı futbolcular, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde taraftarları tarafından tepkili bir şekilde karşılandı.

Haberin Devamı

Tesislere gelen 150 kadar öfkeli taraftar, yönetim, teknik direktör Hagi ve futbolcular aleyhine tezahürat yaparak, tepkilerini dile getirdiler. Taraftarlar, tesislerin ana girişinde beklerken, Galatasaray kafilesini taşıyan otobüs az sayıda taraftarın bulunduğu arka kapıdan tesislere giriş yaptı. Bu arada emniyet güçleri, olası olayları önlemek üzere geniş güvenlik önlemleri aldı.

Tesislerin her tarafında polis araçları beklerken, kapılarda ise çevik kuvvet ekipleri aldıkları önlemlerle taraftarları olaylara sebebiyet vermemesi için engelledi. Galatasaraylı taraftarlar, "Yönetim istifa", "Adnan Polat istifa", "Hagi istifa", "En büyük taraftar, futbolcular sahtekar", "Bu takımı mahvettiniz" şeklinde tezahüratlarda bulundular.

Haberin Devamı

Öte yandan otobüsün tesislere girişi sırasında bazı taraftarlar, otobüse doğru hareket ederken çevik kuvvet araya girerek bu kişileri uzaklaştırdı.

POLİS MEMURU HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI

Sarı-kırmızılı taraftarların takımlarını protestosu sırasında atılan bir cismin isabet ettiği polis memuru burnundan hafif şekilde yaralandı. Taraftarların bulunduğu grubun içinden cismin atıldığı görülürken, burnunda kanama olan emniyet mensubu arkadaşları tarafından araca alınarak tedavisi yapıldı. Galatasaraylı taraftarlar, daha sonra tesislerden ayrıldı.