Bilim - Teknoloji Galaxy Note 8'den yeni sızıntı
Paylaş
Galaxy Note 8'den yeni sızıntı

Gündemden bir türlü düşmeyen Note 8'in yeni çizimleri ortaya çıktı. Çıktı çıkmasına ama; teknoloji basınının da hayli kafasını karıştırdı. İşte Note 8’in yeni render görseli

Güney Koreli şirketin önümüzdeki aylarda resmen lanse edeceği Galaxy Note 8, kulaktan kulağa yayılan söylentileriyle teknoloji severlerin merak konusu olmaya devam ediyor.

ÇERÇEVELER DAR MI OLACAK?


Cihaz, peş peşe birbirini doğrular sızıntı fotoğraflarıyla haber konusu olsa da, bir istisna gerçekleşti ve bugüne kadar sızan fotoğraflardan biraz farklı bir tasarım anlayışı göze çarptı. Nillkin adlı firmanın yaptığı 'render' resimler, telefonun üst kısmında yer alacak çerçevelerin çok da dar olmayacağını gösteriyor. Galaxy S8 ile başlayan dar çerçeveli anlayışın hemen hemen aynı kalacağı düşünülüyordu. Ancak Nillkin’in yaptığı tasarımlar bunu biraz değiştiriyor.


PARMAK OKUYUCU MUHTEMELEN ARKA TARAFTA


Bu tasarım oldukça kafa karıştırıcı; zira bu dar çerçeveli tasarım yüzünden Samsung parmak izi okuyucusunu arkaya koyduğu için eleştirilmişti. Ekran üzerinde parmak izi okuma teknolojisi 2018 başına ancak yetişeceği için Note 8’de de parmak izi okuyucusu muhtemelen arka tarafta yer alacak. Bu yüzden bu şekilde bir çerçeve yapılmak istenirse ahizenin olduğu kısma değil alt kısma konması daha mantıklı olacaktır.

Elbette bu çizimler kesinlik taşımıyor ancak her biri ihtimal dahilinde. Önümüzdeki günlerde yeni sızıntılarla böyle bir değişiklik yapılıp yapılmadığını hep birlikte göreceğiz.

Haberin Devamı