Bilim - Teknoloji Galaxy Note 8 güvenlik paketini içeren bir güncelleme aldı
Paylaş
Galaxy Note 8 güvenlik paketini içeren bir güncelleme aldı

383 MB boyutunda güncellemenin yayınlanan detaylarına göre; IMS dolaşım sorununa çözüm getiriyor

Amerikalı operatör TMobile’ın kendi sattığı telefonlara dağıttığı güncellemeyi, Saın kasım ayı güvenlik paketini de içeriyor.

383 MB boyutunda güncellemenin yayınlanan detaylarına göre; IMS dolaşım sorununa çözüm getiriyor. Başka bir deyişle mobil veri kullanımındaki sorunların tümünü çözüyor. Bu ilgi çekici değişikliğin yanında, çeşitli hata çözümleri ve arayüz stabilitesinde artış da paketin içerisine dahil. Diğer önemli konu ise ekim–kasım ayının Google güvenlik paketlerinin güncellemeye dahil olması. Bu tarih itibariyle son güncellemeyi yükleyen kullanıcılar Android’in en güvenli sürümünü kullanıyor olacaklar.

Son sürüm için diğer bölgelerde herhangi bir açıklama bulunmuyor. Saun Amerika dışındaki kullanıcıların için de yakın zaman içerisinde bir güncelleme yayınlayacağı tahmin ediliyor. Sonraki sürüme en azından arayüz geliştirmeleri ve son güvenlik paketlerinin dahil olacağı düşünülebilir.

Güney Koreli şirket satışa çıkan iPhone X’un gidişatını izlerken bir yandan da S9 için çalışmaya devam ediyor. 2018’in ilk çeyreği içerisinde tanıtılacağı düşünülen amiral gemisi için artık son rötuşlar yapılacak. Tasarım faaliyetlerinin noktalanmaya yaklaşmasıyla bizim de elimize yeni bilgilerin geçeceğini düşünüyoruz.

Oyun endüstrisinin 10 yıl içinde pişman olacağı şeyler

Haberin Devamı