Bilim - Teknoloji Galaxy Note 8 resmen geldi! İşte özellikleri ve fiyatı
Paylaş
Galaxy Note 8 resmen geldi! İşte özellikleri ve fiyatı

Samsung uzun zamandır beklenen ve fotoğrafları daha önce internete sızan amiral telefonu Galaxy Note 8'i resmen tanıttı

New York'ta gerçekleştirilen dev bir etkinlikte duyurulan Galaxy Note 8 bakın hangi özelliklerle geliyor? Ve daha da önemlisi fiyatı ne olacak?

İşte Galaxy Note 8'le ilgili merak edilen her şey.

DEVASA EKRAN


Samsung, S8 ailesinde belirttiği Infinity Dispay bu modelde de devam ediyor. Galaxy Note 8, 6.3 inç büyüklüğünde devasa bir ekranla karşımıza geliyor.

18.5:9 görüntü oranına sahip olan bu ekran standart 16:9 ekranlara göre daha uzun bir yapıda. Altında Super AMOLED teknolojisi yatan bu ekran 1440 x 2960p çözünürlük sunacak –S8 serisinde olduğu gibi.

ÇİFT KAMERA KURULUMU

Sanin trendine ayak uyduruyor.

64 GB DEPOLAMA HAFIZASI


Snapdragon 835 işlemciden güç alan Galaxy Note 8'in ABD'de satışa sunulacak modellerinde 64 GB depolama hafızası olacak. Ancak dünya genelinde satışa çıkacak modellerde 128 GB ve 256 GB'lık sürümler de bulunacak.

microSD kart desteğine sahip olan Galaxy Note 8'e 256 GB hafıza daha ekleme şansı olacak. Harman AKG kulaklıklarla satışa sunulacak olan Galaxy Note 8'in satışına 15 Eylül'de başlanacak.

FİYATI NE KADAR?

Galaxy Note 8 yarından itibaren Türkiye genelinde ön siparişle satışa sunuluyor. Cihazın kullanıcılara ulaşması ise 18 Eylül'ü bulacak. Galaxy Note 8'in fiyatı ise 4999 TL... Galaxy Note8, Gece Siyahı, Orkide Grisi ve Altın Sarısı renklerinde satışa sunulacak.



360 Derece izlemek için


Haberin Devamı