Bilim - Teknoloji Galaxy S3'e bir şok daha!
Paylaş
Galaxy S3'e bir şok daha!

Galaxy S3 kullanıcıları tam da Android 4.3'e kavuştuk derken, şimdi bu şok haberle yüzleşmek zorunda

Samsung, güncelleme konusunda adı çok da iyi anılan bir şirket değil. Çok değil, yaklaşık 1.5 yıl önce piyasaya sürdüğü Galaxy S3 ve 1 yıl önce piyasaya sürdüğü Note 2, halen Android 4.1.2'de kalmış durumda. Bu telefonlara sahip olanlar ise, şirketi, eski amiral gemilerine gerekli önemi vermemesi nedeniyle eleştiriyor.

Haberin Devamı

Ama Samsung Galaxy S3'e sahip olan ve heyecanla Android 4.3 güncellemesini bekleyenler, uzun süredir devam eden şanssızlıklarına bir halka daha eklemiş olabilirler. Bir süre önce sizlere, Galaxy S3 Android 4.3 güncellemesinin yayınlanmaya başlandığını sizlere duyurmuştuk. İşte o gün başlayan şikayetler, güncellemenin İngiltere'de de yayınlanmasıyla birlikte arttı.

Bu şikayetlere göre Android 4.3 güncellemesi, Galaxy S3'lerde önemli sorunlara yol açıyor. Bu sorunlar arasında kötü pil performansı, bazı uygulamalarda yaşanan kilitlenme ve kapanmalar, sürekli kopan Wi-Fi bağlantısı, arayüzde düşük performans var. Daha da kötüsü, bazı kullanıcılar, güncellemeden sonra telefonlarının sık sık kilitlendiğini ve tekrar açmak için, pili çıkartmak zorunda kaldıklarını söylüyorlar.

Haberin Devamı

SamMobile'ın, Phone Review isimli sitenin haberinden yaptığı alıntıya göre Sa İngiltere'deki bazı kullanıcılar, halen güncellemeye ulaşabildiklerini söylüyorlar.

Aynı sorunların, 4.3 güncellemesini bekleyen Galaxy Note 2 kullanıcılarını etkileyecek mi; henüz belli değil. Ancak Sa >CHIP Online