Yaşam Galaxy S6 Edge için Yeni Fabrika Açılıyor!

Galaxy S6 Edge için Yeni Fabrika Açılıyor!

Paylaş
Galaxy S6 Edge için Yeni Fabrika Açılıyor!

Teknoloji devi Samsung, Mart ayının başında duyurduğu çift tarafı kavisli üst seviye akıllı telefonu Galaxy S6 Edge için yeni fabrika açıyor.

Güney Koreli teknoloji devi kullanıcılardan gelen taleplere karşılık verebilmek için yeni bir fabrika kurmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Teknoloji ve telefon devi Samsung, Mart ayının başında Barcelona’da düzenlediği etkinlik ile yeni nesil üst seviye modellerini tüm dünyaya duyurmuştu. Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge modellerini tanıtan Samsung’un kuşkusuz en çok dikkat çeken modeli S6 Edge olmuştu. Oldukça iyi bir ekrana sahip olan ikili Quad HD çözünürlükte, 16nm üretim teknolojisine sahip Exynos 7420 işlemcisi yer alan modellerde daha başırılı oldu.

Oldukça iyi teknik özelliklere sahip olan ikili Samsung’un satış beklentilerini de arttırdı. Güney Koreli üretici Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’in bu yıl toplamda 70 milyon satması bekleniyor. Bu nedenle çift tarafı kavisli olarak üretilen S6 Edge’in ekranının üretiminde zorlanan Samsung, modelin gördüğü yoğun talebi karşılayabilmek için halihazırda bulunan üretim hacmini üç katına çıkarma kararı aldı. Açmayı planladığı yeni fabrika ile tedarik sorununun ortadan kalkmasını hedefliyor.

Haberin Devamı

Elde edilen bilgilere göre Samsung, fabrikada üretimin daha çok kavisli ekranlar üzerine olacağı belirtiliyor Güney Koreli üretici yeni tesisle beraber aylık 2 milyon olan kavisli ekran üretimini 5 milyona çıkarmayı planlıyor. Söz konusu fabrikanın Haziran ayında faaliyete geçeceği belirtiliyor.

Mad Max’den İlk Oynanış Videosu Geldi!