Bilim - Teknoloji Galaxy S6 yine göründü!
Paylaş
Galaxy S6 yine göründü!

Ortaya çıkan yeni görüntüler, Galaxy S6'nın özelliklerini de bir bir ifşa ediyor...

Sa>görselleri de ortaya çıkmıştı ve bu görsellerle belki de Galaxy S6'nın arka kapağının açılmayacağını öğrenmiştik. Bu defa yeni görseller başka bir kılıf üreticisi olan QBLIQ'den geldi.

QBLIQ'in Galaxy S6 kılıfları ise diğerlerinin aksine özellikle tasarıma odaklanmış. Farklı renk seçenekleriyle birlikte Galaxy S6'sına canlılık katmak isteyenler tarafından tercih edilebilecek olan kılıflar, elbette Galaxy S6'nın kasasını biraz kalınlaştıracak. QBLIQ'in sunduğu görseller arasında bu kılıfla kullanılacak Galaxy S6'nın 9.5 mm'lik kalınlığa ulaşacağı görülüyor. Hemen altındaki görselde ise Galaxy S6'nın kalınlığının 6.9 mm olacağı bir nevi doğrulanmış durumda.

Yine aşağıdaki görselde de QBLIQ'in kılıflarında hem arka kamera hem de kalp ritim sensörü için pencereler açtığı görülüyor. Ancak bir farklılık var gibi... Evet, böylece bir doğrulama da buradan geliyor. Galaxy S6 için bahsedilen kalp ritim sensörünün yerinin değiştirildiğini burada net şekilde görebiliyoruz. Daha önce kameranın altında yer alan ritim sensörü, bu defa yan tarafa taşınmış şekilde görülüyor.

Elbette bunların hepsinin doğru olup olmadığını 1 Mart günü yapılacak olan etkinlikte Galaxy S6'nın tanıtımıyla öğreneceğiz.

Haberin Devamı

Resimlerle: CES 2015: Las Vegas'taki şovun en iyileri!

Kaynak: CHIP Online