Yaşam Galaxy S6'nın üretimine hız verildi

Galaxy S6'nın üretimine hız verildi

Paylaş
Galaxy S6'nın üretimine hız verildi

Geçtiğimiz günlerde ön siparişe sunulan Samsung Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge'in gördüğü yoğun ilgi, Samsung'un telefonun üretimine hız vermesine neden oldu.

Geçtiğimiz yılın başında piyasaya sürdüğü Galaxy S5’in beklenen ilgiyi görmemesinin ardından ciddi sorunlarla karşılaşan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni amiral gemisi akıll telefonu Samsung Galaxy S6‘da benzer bir sorunla karşılaşmayacak gibi görünüyor. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen Mobile World Congress 2015 kapsamında resmi olarak tanıtılan Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge, kullanıcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

Haberin Devamı

Yenilenmiş tasarımı ve piyadaki tüm Android telefonları gölgede bırakan donanımsal özellikleriyle adından söz ettirmeyi başaran Samsung Galaxy S6, yaklaşık bir hafta önce ön siparişe sunuldu ve müthiş bir başlangıç yaptı. Samsung tarafından yapılan açıklamaya göre şimdiden telefon operatörlerinden 20 milyondan fazla sipariş alan Galaxy S6, beklentilerin üstünde bir satış performansı gösterecek gibi görünüyor.

Bu aşırı talebi karşılamak için çalışmalara şimdiden başlayan Samsung, Galaxy S6 ve Galaxy S6 Edge’in üretime hız verdi ve telefon resmi olarak satışa sunulmadan önce hazırlanan telefonların sayısı 13 milyona çıkarmak için ilk adımları attı. Samsung’un Galaxy S6’nın üretiminde herhangi bir sıkıntıyla karşılaşması beklenmiyor olsa da, çift tarafı kıvrımlı ekranı yüzünden daha sıkıntılı bir üretim sürecine sahip olan Galaxy S6 Edge‘in satışa sunulduğu ilk dönemde stok problemleriyle karşılaşabileceği tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Samsung‘un gerekli sayıda telefonu zamanında yetiştirip yetiştiremeyeceği şimdilik bilinmiyor olsa da, firmanın yeni amiral gemisiyle akıllı telefon pazarındaki liderliğini geri kazanacağına kesin gözüyle bakılıyor.