Bilim - Teknoloji Galaxy S9’da 21:9 oranlı panel
Paylaş
Galaxy S9’da 21:9 oranlı panel

Tanıtımına az bir zaman kalan Galaxy S9’un detayları netleşmeye devam ediyor. Galaxy S9, çerçevesizlikte çığır açabilir. Rekor ekran/gövde oranı telefonda bizleri bekliyor.

Geçen günlerde ortaya çıkan “21:9 oranlı panel” iddialarının gerçek olmadığı yeni raporlarca doğrulandı. Samsung’un, 18:9 veya 18.5:9’dan da vazgeçip daha da uzun bir panel kullanılacağı iddia edilmişti. Ancak iddianın ömrü kısa sürdü.

Yeni raporlara göre amiral gemisinin asıl iddiası çerçevesiz paneli olacak. Halihazırda satışta olan ve paneliyle çok kez konuşulan Mi Mix 2 %80.8‘lik ekran gövde oranına sahipken, iddialara göre Galaxy S9, %90 civarında bir oran sunacak. Bunun anlamı, artık neredeyse tamamen çerçevesiz bir cihazın bizi karşılayacağı.

Kavisli çerçevesiz panel tasarımının patentini alan Güney Koreli şirket, S9 ve S9+ ile değil de sonraki Note ile beraber çılgın bir görünüme sahip olabilir. Şimdiye kadar elimize ulaşan bilgilere göre iPhone X‘dekine benzer bir çentik telefonda yer almayacak. Ahize ve sensörlerin nasıl bir ustalıkla yerleştirileceğini birlikte görüyor olacağız.

Jimi Hendrix’in yeni albümü Both Sides Of The Sky yakında çıkıyor

Haberin Devamı