Posta TV Galaxy S9, tasarım olarak S8’i andıracak

Galaxy S9, tasarım olarak S8’i andıracak

Paylaş
Galaxy S9, tasarım olarak S8’i andıracak

Samsung’un yeni amiral gemisi modelini tanıtmasına artık sayılı günler kaldı diyebiliriz. Zira şimdiye kadar sızdırılan bilgiler doğruysa, Güney Koreli teknoloji devi yeni modelini Mart ayının başında Mobil Dünya Kongresi kapsamında tanıtacak

Peki Galaxy S9 nasıl bir tasarımla karşımıza çıkacak? İşte bu sorunun yanıtı da az çok netleşmeye başladı.
Galaxy S9 hakkında şimdiye kadar pek çok sızıntı ve raporla karşılaştığımız söylemek yanlış olmayacaktır.

Bu sızıntıların bazılarında Galaxy S9’un yeni bir ekran altı parmak izi okuyucusu teknolojisine sahip olacağı yönünde bilgiler de mevcuttu. Fakat @onLeaks tarafından sızdırılan son görsellere bakacak olursak, S9’un ekran altı parmak izi okuyucusu özelliğine sahip olmayacağını söyleyebiliriz. Sızıntı dünyasının güvenilir isimlerinden biri olan @onLeaks tarafından sızdırılan görsellere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Görsellere baktığımızda, Galaxy S9’un tasarım olarak fazlasıyla S8’i andırdığını söylemek mümkün. İki telefonu tasarım anlamında ayıran tek bir fark mevcut. O da S8’de kameranın yanında bulunan parmak izi okuyucusunun S9’da kameranın altına kaydırılmış olması.

Hatırlanacağı üzere, S8’de parmak izi okuyucusunun kameranın yanında bulunması kullanıcılar tarafından pek hoş karşılanmamıştı. Zira parmak izi okuyucusuna ulaşırken parmağın kamera ile teması, lensin kirlenmesine yol açıyordu.

Sonuç olarak, tasarıde göreceğiz.

LG Pay, orta segmentteki cihazlara geliyor

Haberin Devamı