Magazin Galaya yıldız yağdı

Galaya yıldız yağdı

Paylaş
Galaya yıldız yağdı

Ata Demirer'in hem senaryosunu yazdığı, hem de Demet Akbağ ile başrolü paylaştığı, Fiyapı'nın sponsor olduğu 'Eyvah Eyvah'ın galası önceki akşam İstinyePark'ta yapıldı

ÜNLÜ KOMEDYENLER BİR ARADA

Haberin Devamı

Hakan Algül’ün yönettiği filmin galasına yıldız yağdı. Beyazıt Öztürk, Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz bir araya gelip Ata Demirer’e büyük destek verdi. Galatasaraylı Arda Turan oyuncu sevgilisi Sinem Kobal ile geceye gelirken, ‘Ezel’in ‘Kerpeten Ali’si Barış Falay tek başınaydı.

'ATA İLE SAHNE TEKLİFİ BEKLİYORUZ'

Ata Demirer, Çanakkale Geyikli, Bozcaada ve İstanbul’da çekilen filmde ‘Klarnetçi Hüseyin Badem’i oynuyor. Klartnet sanatçısı Serkan Çağrı’nın babası Fevzi Çağrı’dan ders alan Ata Demirer, “Hüseyin Badem beni esir aldı, ayrılmıyor” dedi. Bar şarkıcısı ‘Firuze’yi canlandıran Demet Akbağ ise “Benim tam anlamıyla ilk komedi filmim. Ata ile iyi bir ikili olduk. Teklif gelirse özel gecelerde sahneye çıkabiliriz” diye konuştu. Film yarın vizyonda.

Haberin Devamı

OYUNCULARA ŞİVE DERSİ

* Ata Demirer’in canlandırdığı ‘Hüseyin Badem’, Trakya’nın bir köyünde yaşar ve klarnet çalarak hayatını kazanır. Hüseyin, hemşire Müjgan’a (Özge Borak) aşıktır. Hüseyin, İstanbul’a gelince ‘Firuze’ ile tanışır ve karmaşık olaylar başlar.

* Çekimleri 17 Haziran 2009’da başlayan film 4 haftada tamamlandı.

* Araba kazası sahnesi için Almanya’dan gelen Stunts Unuvirsal ekibi ile çalışıldı.

* Ata Demirer oyuncu arkadaşlarına 1 ay boyunca şive çalıştırdı.

* Oyuncuların saç ve makyajlarını şarkıcı Suzan Kardeş yaptı.