Magazin Dilek Taşı 3. bölümde Mustafa, Cemre'ye kavuştu!

Dilek Taşı 3. bölümde Mustafa, Cemre'ye kavuştu!

Paylaş
Dilek Taşı 3. bölümde Mustafa, Cemre'ye kavuştu!

Kanal D'nin yeni dizisi Dilek Taşı 3. bölümüyle 21 Eylül perşembe akşamı seyirci karşısına çıktı. Güçlü oyuncu kadrosu ve nefes kesen konusuyla kendine hayran bırakan Dilek Taşı dizisinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Senaryosunu Can Sinan'ın yazdığı Dilek Taşı dizisinin 3. bölümünde yaşananlar ise haberimizde.

Büşra Eracun Akkaya / Posta.com.tr | Mustafa amacına ulaştı ve Cemre'yi alıp evi terk etti.

Haberin Devamı

MUSTAFA, CEMRE'SİNE KAVUŞTU!

Hapisten kaçan Mustafa, bir şekilde Cemre'ye kavuştu. Figen'in yardımıyla kızına dolu dolu sarılan Mustafa, Cemre'ye verdiği sözü tuttu.

MUSTAFA AZ KALSIN YAKALANIYORDU

Figen, Mustafa ve Cemre bahçede özlem giderirken Sevda ve Kenan'da bahçede geziniyordu. Ayak seslerini duyan Sevda tedirgin olunca Kenan sesin geldiği yöne doğru gitmeye başladı. Figen bir ardiyeye Mustafa ve kızını saklayıp Kenan'ı atlatmayı başardı.

MUSTAFA FENALAŞIYOR

Yaralı olan Mustafa, Kenan'dan kurtulduktan sonra daha da kötü oldu. Figen ise hızlıca yalıya gidip ilkyardım malzemeleri aldı. Mustafa'ya pansuman yapan Figen, Mustafa'nın ateşini düşürmek için uğraştı.

FİGEN, MACİDE'DEN ÖZÜR DİLİYOR

Yalıdan kovulan Figen, Mustafa gelince ne yapacağını şaşırdı. Gitmemesi gerektiğini düşünen Figen, Macide'nin karşısına çıkıp özür diledi ve gitmemek için yalvardı. Macide ise Figen son bir şans verdi.

Haberin Devamı

MUSTAFA ÖCÜNÜ ALDI

Eski iş arkadaşını ziyarete giden Mustafa, kalmak için yer ayarlamasını rica etti. Arkadaşıyla dertleştiği sırada Mustafa'nın üzerine cinayet suçu atan eski patronunun kardeşi geldi. Mustafa'yı aşağılamaya başlayınca gerginlik çıktı. Arkadaşı ise Mustafa'yı korumaya çalıştığı sırada patronun kardeşi Mustafa'nın arkadaşının ölümüne neden oldu.

Mustafa patronuna vurmaya başlayınca hakkı yenen diğer işçiler de başına toplanıp patrondan öcünü aldı.

KENAN KAZA YAPIYOR

Sevda ile Figen arasında kalan Mustafa, imkansız aşka düştü. Alkolü fazla kaçıran Mustafa, ağaca çarptı. Karakola düşen Mustafa, Figen'den yardım istemek için yalıyı aradığında Sevda duydu.

Karakola giden Sevda, Kenan'ın içeriden çıkmasına yardım etti.

MACİDE, RÜÇHAN'A DERS VERDİ

Rüçhan günden güne alkolik olmaya başlayınca Macide duruma el attı. Sağlık ekiplerini arayan Macide, Rüçhan'ın tedavi edilmesi için hastaneye götürülmesini istedi. Macide'nin ayaklarına kapanan Rüçhan, bir daha yapmayacağına söz vererek yalvardı.

Macide ise bir daha olursa affetmeyeceğini söyledi.

KENAN, FİGEN'DEN AYRILIYOR

Karakol çıkışı Sevda ile dertleşen Kenan, Figen'den ayrılacağını, minibüsün masraflarını anca ödeyeceğini söyledi.

Eve gelmeleriyle birlikte Sevda fitili ateşledi. Figen'e söylemesi gerektiğini söyleyerek topu Kenan'a attı.

Haberin Devamı

Kenan, Figen'e yaşadıklarını anlatıp düğünün iptal olduğunu söyleyince Figen gayet sakin bir tepki verdi. O sırada Sevda ise gayet mutlu bir tavırla ayrılığı izledi.

RÜÇHAN, ARAS'I BASIYOR!

Aras'a sürpriz yapıp ofise giden Rüçhan, Aras'ın odasına girdiğinde kocasının ihanetiyle karşılaştı. Asistanıyla kocasını basan Rüçhan, Aras'a ufak bir sitemde bulunup odayı terk etti.

HARUN EVE GELİYOR

Uzun süredir yurtdışında olan Harun eve geri döndü. Ev halkı Harun'u karşıladıktan sonra Harun, Macide ile Cemre meselesini konuşmak için kenara çekildi.

Macide'ye amacını soran Harun, Sinan'ın sağlığı için böyle bir adım atmasını asla kabul etmedi. Başka bir çözüm bulunması gerektiğini söyledi.

MUSTAFA VE CEMRE KAÇIYOR

Sağlık durumu iyiye giden Mustafa, Rona ailesinin yaşantısını görünce bir an öne kızını alıp gitmek istedi. Figen'den kızının nüfus cüzdanını bulmasını isteyen Mustafa, hava karardığında Cemre'yi de alıp evi terk etti.

DİLEK TAŞI 3. BÖLÜM KANAL D İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN.