Gündem Gamze öğretmenin acı sonu

Gamze öğretmenin acı sonu

Paylaş
Gamze öğretmenin acı sonu

Bursa'nın İnegöl İlçesi'nde İngilizce öğretmenliği yapan 31 yaşındaki Gamze Ay, boşandığı eşinin evleneceğini öğrenince intihar etti

Sakarya'da oturan Gamze Ay, 1.5 yıl önce bankada çalışan eşiden şiddetli geçimsizlik sonucu ayrıldı. Daha sonra tayinini Bursa'nın İnegöl İlçesi'ne isteyen Gamze Ay, Dumlupınar İlköğretim Okulu'nda İngilizce Öğretmeni olarak çalışmaya başladı.

Mahmudiye Mahallesi Suyolu Caddesi Sakarya Sokak'ta ki apartmanın 5'inci katında oturan Gamze Ay bir süre önce 5 yaşındaki kızının yanında kaldığı eski eşinin evleneceğini öğrenince bunalıma girdi.

Bunu öğrenen Bursa'da oturan Gamze Ay'ın dayısı Üstün Öz, yeğenine moral vermek için İnegöl'de yanında kalmaya başladı. İddiaya göre bugün öğle saatlerinde eşinin evlenmek için hazırlık yapmasını bir türlü kabul edemediğini söyleyen Gamze Ay 5'inci kattaki evinin balkonuna çıktı.

Gamze öğretmen kendisine yalvarıp son bir hamle ile yeleğinden tutan dayısının ellerinden kayıp beton zemine düştü. Ağın yaralı olarak İnegöl Devlet Hastanesi'ne kaldırılan İngilizce öğretmeni yaşamını yitirdi.

Acı haberi alan talihsiz öğretmenin meslektaşları geldikleri hastanede gözyaşı döktüler. Olayla ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.