Spor Gana mı, Sırbistan mı?

Gana mı, Sırbistan mı?

Paylaş
Gana mı, Sırbistan mı?

2010 Dünya Kupası D Grubu'nda yarın Sırbistan ile Gana karşılaşacak

Pretoria’daki Loftus Versfeld Stadı’nda saat 17.00’de başlayacak maçı, Arjantinli hakem Hector Baldassi ile aynı ülkeden yardımcıları Ricardo Casas ve Hernan Maidana yönetecek.

MUHTEMEL 11'LER
Sırbistan (4-4-2):
1-Vladimir Stojkoviç, 6-Branislav Ivanoviç, 5-Nemanja Vidiç, 13-Aleksandar Lukoviç, 16-Ivan Obradoviç, 17-Milos Krasiç, 10-Dejan Stankoviç, 11-Nenad Milijas, 14-Milan Jovanoviç, 15-Nikola Zigiç, 9-Marko Panteliç
Teknik direktör: Radomir Antiç

Gana (4-4-2):
22-Richard Kingson, 4-John Pantsil, 5-John Mensah, 15-Isaac Vorsah, 19-Lee Addy, 6-Anthony Annan, 21-Kwadwo Asamoah, 10-Stephen Appiah, 23-Kevin-Prince Boateng, 3-Asamoah Gyan, 12-Prince Tagoe
Teknik direktör: Milovan Rajevac

Sırbistan Teknik Direktörü Radomir Antiç, hastalığı nedeniyle son iki hazırlık maçında oynamayan stoper Vidiç’in görev alabilecek duruma gelmesinin ardından, sol bekte İvan Obradoviç ve Aleksandar Kolarov’dan birini seçmek zorunda.

Obradoviç ve Kolarov, Vidiç’in yokluğunda takımda birlikte oynamışlardı. Antiç’in, Zoran Tosiç’i ise ilk 11’de sol açıkta oynatması bekleniyor.

BAĞIMSIZLIK SONRASI İLK BÜYÜK TURNUVA

Sırbistan, bağımsız bir devlet olduktan sonra ilk kez büyük bir turnuvada yer alıyor. Sırbistan ve Karadağ adıyla katıldığı 2006 Dünya Kupası’nda grup elemelerinde 3 yenilgi almıştı.
Dünya Kupası, Sırbistan’ın başına 2008 Ağustos’unda geçen Antiç için ilk uluslararası turnuva olacak.

GANA BERABERLİK GÖRMEDİ

Gana, şimdiye dek Dünya Kupasında hiç berabere kalmadı. 2006 Dünya Kupası’nda 2 galibiyet, 2 de yenilgi aldı. Sırbistan ve Gana daha önce hiç karşılaşmadı.

2

Haberin Devamı