Dünya Gangster turizmi

Gangster turizmi

Paylaş
Gangster turizmi

Amerika'da eski azılı gangster, turizmciliğe soyundu. Turistler, Los Angeles kentinde gangsterlerin yaşadığı yerlerde tura çıkarılıyor. Tabii tur sırasında kurşun yeme ihtimali var

ÖNÜNE GELENİ SOYDU

Haberin Devamı

Amerika’nın Los Angeles kentinde azılı bir gangsterdi Alfred Lomas. Halkın korkulu rüyasıydı. Nereyi soyacağı, kime kurşun yağdıracağı belli olmazdı. Alfred Lomas’ın elinden bir kaçanla bir uçan kurtulurdu.

BAŞKA NE BEKLERSİN

Gel zaman git zaman Alfred Lomas (45) kirli hayata veda edip çağa ayak uydurdu. Eski gangster de anladı bu çağda tuhaf şeylerin para ettiğini ve turizmciliğe soyundu. Ama ondan ne beklenir? Alfred’in turizmciliği de pek tabii ki gangsterlikle bağlantılı.

TURİST BAŞINA 95 TL

Eleman olarak 10 eski mahkumu alan Alfred Lomas, turistlere Los Angeles’ta gangsterlerin yaşadığı mahalleleri gezdiriyor. Heyecandan yürekleri hoplayan turistler ‘gangster turu’ için kişi başı 65 dolar (95 TL) ödüyor.

Haberin Devamı

ÖLÜM KAĞIDINA İMZA

Turistler yola çıkmadan önce “Bir suç olayında ölebilirim” yazılı kağıdı imzalıyor. Çünkü bir nevi ‘kurtarılmış bölge’ gangster mahallelerinde hâlâ büyük tehlike var. Mahalle sakinlerinin kimliklerinin belli olmaması için fotoğraf çekilmiyor.