Gündem Gardiyanın aşk kaçamağına bıçaklı baskın

Gardiyanın aşk kaçamağına bıçaklı baskın

Paylaş
Gardiyanın aşk kaçamağına bıçaklı baskın

Gardiyanın aşk kaçamağına bıçaklı baskın

Bursa´da dün gece meydana gelen olayda Bursa Cezaevi´nde gardiyan olarak çalışan K.A. aynı cezaevinde yatan bir mahkumun bayan arkadaşının evinde arkadaşları tarafından basıldı. Çıkan tartışmada boynundan bıçaklanan gardiyan yaralanırken, gardiyanın silahını da gasp eden şahıslar olay yerinden kaçtı.

Haberin Devamı

Olay Merkez Osmangazi İlçesi Aktar Hüssam mahallesinde dün gece 23:00 da gerçekleşti. Bursa cezaevinde infaz koruma memuru olarak çalışan 45 yaşındaki K.A. aynı cezaevinde yatmakta olan sevgilisini görmeye gelen 28 yaşındaki S.K. ile tanışıp arkadaşlık kurdu. Bu durumdan şüphelenen mahkum, arkadaşlarına sevgilisini takip etmelerini söyledi.

Takip edildiğinden habersiz olan gardiyan dün gece S.K. nın evine geldi. Bir süre sonra kapıyı çalan 3 şahıs ile gardiyan arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine ruhsatlı tabancasına sarılan gardiyanı kimliği belirlenemeyen 3 şahıs boynundan bıçaklarken tabancayı da zor kullanarak alıp olay yerinden yaya olarak kaçtılar.

Kaçan şahıslar yakalanamazken Muradiye Devlet hastanesi´ne kaldırılan gardiyanın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. İfadesi alınmak üzere karakola götürülen S.K´nın verdiği ifade de evine gelen şahıslardan ikisini tanıdığını, isimlerini bilmemesine rağmen lakaplarının Emo ve Paşa olduğunu söylerken 3. şahsı tanımadığını söyledi.

Haberin Devamı

Hastaneye kaldırılan K.A, verdiği ilk ifade de kötü bir niyetinin olmadığını S.K'nın evine kahve içmeye gittiğini söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA