Dünya Gardiyanları uyutup 28 mahkûmu hapisten kaçırdılar

Gardiyanları uyutup 28 mahkûmu hapisten kaçırdılar

Paylaş
Gardiyanları uyutup 28 mahkûmu hapisten kaçırdılar

Brezilya'nın Cuiaba bölgesindeki Nova Mutum Hapishanesi'ne seksi polis kostümleri ve iç çamaşırları ile giden üç kadın, gardiyanlara “grup seks” yapmak istediklerini söyleyerek içeri girdi

Gardiyanları içine ilaç katılmış viski ikram ederek uyutan kadınlar aralarında içlerinden birinin erkek arkadaşının da bulunduğu 28 mahkûm ile birlikte kayıplara karıştı.

Haberin Devamı

Hapishane yetkilileri ertesi sabah yarı çıplak ve kelepçeli olarak bulunan gardiyanların “hapisten kaçmaya yardım ve yataklık” suçlaması ile yargılanacaklarını açıkladı.

Polis yetkilileri, gardiyanların baygın oluşundan yararlanan mahkûmların hapishanedeki silah ve mermileri de aldığını ve binanın ana kapısını kullanarak rahatça dışarı çıktığını belirtti.

Gardiyanların olayın ertesi günü bile uzun süre kendilerine gelmeyi başaramadığı, hatta kendisine verilen ilacın etkisinden kurtulamayan bir gardiyanın tüm gün boyunca uyuduğu ve sorgulanamadığı açıklandı.

Kaçış planını cinayete teşebbüs ve ateşli silah bulundurma suçlarından hapis yatan Bruno Amorim isimli bir mahkûmun planladığı ve gardiyanları baştan çıkartan kadınlardan birinin de Amorim’in kız arkadaşı olduğu açıklandı. (Hürriyet)

Haberin Devamı