Bilim - Teknoloji Garip sorun nihayet kalkıyor!
Paylaş
Garip sorun nihayet kalkıyor!

Windows Phone 8'li ceplerin kimsenin anlam veremediği bu garip sorunu, yeni güncellemeyle bitiyor!

Microsoft'un son olarak kullanıcılara sunduğu Windows Phone güncellemesi GDR3, yavaş yavaş telefon sahipleri tarafından yüklenmeye başlıyor. Geçtiğimiz günlerde HTC Windows Phone 8X ve 8XT telefonlar için açılan GDR3 ile ilgili haberler gelmeye başladı. Yeni güncelleme iyi bir noktaya parmak basıyor gibi görünüyor.

Haberin Devamı

Gelen bilgilere göre GDR3 güncellemesi ile telefonun şarjı takılı olduğu durumlarda otomatik olarak açılma sorunu ortadan kalkıyor. Daha önce Windows Phone 8'li bir cihaz, şarja takıldığında, kapalı da olsa otomatik olarak açılıyordu. Yani telefon kapalıyken şarj etmek mümkün değildi.

Güncellemeyi yükleyen HTC Windows Phone 8X ve 8XT kullanıcılarından gelen haberler bu yönde. Muhtemelen bu özellik tüm Windows Phone'lu telefonları kapsayacak, ancak bunun için güncellemenin diğer telefonlar için de sunulmasını beklememiz gerekiyor.

Güncellemeyi yükleyen HTC Windows Phone 8X ve 8XT sahipleri, telefonu kapalı konumda şarja taktıklarında önce siyah bir ekranla ardından da HTC logosu ve şarj ikonuyla karşılaşıyorlar. İşletim sisteminin açılması artık engelleniyor. Elbette bu çok önemli bir gelişme değil, ancak bir işletim sistemini bu gibi küçük iyileştirmeler kullanıcıların gözünde daha özel kılıyor.

Haberin Devamı

Resimlerle: Windows Phone'lu 9 canavar!

Kaynak: CHIP Online