Gündem Gasp mağduru gasp çetesi kurdu

Gasp mağduru gasp çetesi kurdu

Paylaş
Gasp mağduru gasp çetesi kurdu

Antalya'da kar maskeli ve silahlı 6 kişi, son 2 ayda 3 taksiciyi, bir marketçiyi gasp etti, 3 market soygunu yaptı. Polis çeteyi çökertti

GÜVENLİK KAMERASINA TAKILDI

Antalya’da 11 Ocak gecesi Talip Öztürk’ün büfesine gelen kar maskeli 6 kişilik çete, silah tehdidiyle 2 bin TL ve kurusıkı tabancayı gasp etti.

Çete, 28 Ocak akşamı Kartal Market’e girerek işyeri sahibi Hüseyin Kartal’ı bilye atar tabancayla kulağından yaraladı, bir şey almadan kaçtı. Güvenlik kamerası olayı görüntüledi.

Çete, aynı gece bindikleri taksi şoförü ve emekli polis Osman Bostan’ın cep telefonu, emekli polis tanıtım kartı, ehliyet, maaş kartları ve 25 TL’sini gasp etti.

6 Şubat’ta İsmail Yangın’ın büfesinden 250 TL ve onlarca paket sigara gasp edip kaçtılar.

MAĞDURLAR TEŞHİS ETTİ

Çete, 25 Şubat’ta taksici Şaban Cesur’un 120 TL, 5 euro, kredi kartları, ehliyet, cep telefonu ve ruhsatını; 6 Mart’ta marketçi Hüseyin Çağlar’ın 60 TL, cep telefonu, kredi kartlarını gasp ettiler.

13 Mart’ta taksici Şeref Durusoy’un 70 TL’sini gasp edip kaçtılar. Polis, gözaltına aldığı iki şüpheliyi gasp mağdurlarına teşhis ettirdi. Biri çetenin lideri Fikret Uğur (40) çıktı.

Fikret Uğur’un İstanbul’da taksi şoförlüğü yaparken 2 kez gaspa maruz kaldığı, işi bırakıp gasp çetesi kurduğu belirlendi. Çetenin diğer 5 üyesi de yakalandı.

Soner KOCAER/DHA