Ekonomi Gayrimenkulde yeni marka Bursa

Gayrimenkulde yeni marka Bursa

Paylaş
Gayrimenkulde yeni marka Bursa

Türkiye’nin en büyük kentlerinden biri Bursa’da her yıl 50 bin nüfus artışı var

Bu hem kenti geliştiriyor hem de konuta olan talebi artırıyor. Sanayi ve turizmde belli bir noktaya gelen Bursa, gayrimenkulde de marka olma yolunda önemli bir adım attı. İnşaatın devlerinden biri olan Sur Yapı’nın karma projesi ‘Marka’ 1 Haziran’da kapılarını açıyor.

650 MİLYON DOLARLIK YATIRIM

650 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Marka projesinin Alışveriş Merkezi, ulusal ve uluslararası markalara ev sahipliği yapacak. Burada 250 mağaza, 35 kafe ve restoran, bin 400 kişi oturma kapasiteli yeme-içme alanı ile teras alanı bulunuyor. Projede rezidans ve home-ofis blokları da var. Uludağ manzaralı 373 rezidans dairesinin inşaat ve satışı devam ediyor.

3 BİN KİŞİYE İŞ KAPISI

Sur Yapı ile Ekart Gayrimenkul’ün ortak yaptığı alışveriş merkezi, 3 bin kişiye istihdam sağlayacak. Sur Yapı Başkanı Altan Elmas, “2015 başında Bursa’nın en kıymetli bölgelerinden biri olan Nilüfer’de projemizin yapımına başlamıştık. Marka Rezidans ve AVM, kısa zamanda hem Bursalılar hem çevre illerde yaşayanlar hem de yabancı yatırımcılar tarafından yoğun ilgi gördü. Bunun üzerine Bursa’ya olan inancımız ve güvenimizle yatırımımızı büyütme kararı aldık. Şimdi ise Türkiye’nin en seçkin ve prestijli karma kullanımlı projelerinden biri olan Sur Yapı Marka Alışveriş Merkezi’nin kapılarını açmaya hazırlanıyoruz. Bursa’dan yatırım için oldukça yoğun talep alıyoruz. Ağustos ayında gerçekleştireceğimiz rezidans teslimlerinden sonra yeni yatırımları gündemimize alacağız” dedi.

Ekart Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Necip Şahin ise, “Bursa, kuruluşundan bu yana önemli bir ticaret merkezi olmuştur. Sur Yapı Marka projesi ile bu geleneği geleceğe taşıyarak ayrıcalıklı bir alışveriş ve yaşam merkezini hayata geçirmeyi hedefledik” diye konuştu.

Haberin Devamı