Türkiye (Son Dakika) Gaza yüklendi otoparktan uçtu!

Gaza yüklendi otoparktan uçtu!

Paylaş
Gaza yüklendi otoparktan uçtu!

Bostancı'da oturduğu sitenin otoparkında cipiyle başka bir otomobile yol vermek isteyen sürücü gazı ayarlayamayınca duvarı yıkıp 5 metre yükseklikten yandaki binanın bahçesine uçtu.

Cip yandaki binanın duvarına dik bir şekilde dururken yaralanan sürücü olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Bostancı Ali Nihat Tarlan Caddesi üzerindeki Bostancı Evleri Sitesinde oturan Mustafa Ertok (58) otoparktaki cipiyle başka bir otomobile yol vermek isterken gaza fazla basınca önce duvarı yıkıp daha sonra 5 metre yükseklikten yandaki Nergis Sitesi’nin bahçesine uçtu.

Cip yandaki binanın duvarına dik bir şekilde dururken yaralanan Mustafa Ertok çevreden kazayı görerek gelen vatandaşların yardımıyla cipin içinden çıkarıldı.

Yaralanan Mustafa Ertok olay yerine gelen ambulansla olay yerinin bitişiğindeki Bayındır Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Mustafa Ertok’un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Ertok’la aynı sitede oturan bir komşusu Mustafa Ertok’un cipini yıkadığını bu sırada otoparkta kendisinden yol isteyen bir sürücüye yol vermek için cipine bindiğini ve bu sırada duvarı yıkarak yandaki binanın bahçesine uçtuğunu söyledi. Cip olay yerine gelen vinç yardımıyla bulunduğu yerden kurtarıldı.

M. Akif ERDEM/İSTANBUL (DHA)

Haberin Devamı

startFlvPlayer_Posta("divFlvPlayer7162","7162","201204","7162-1.jpg");