Advertorial Gazete okuyanların portalı Oku.net ile tanışın
Sponsorlu

Gazete okuyanların portalı Oku.net ile tanışın


Paylaş
Gazete okuyanların portalı Oku.net ile tanışın

Gazete okuyanların portalı Oku.net ile tanışın

Gazete okuyorsanız Oku.net ‘i hızlı bir şekilde keşfedin ve Türkticaret.net ‘in hizmete sunduğu Türkiye’nin en büyük haber paylaşım platformunda siz de bir an önce yerinizi alın. Oku.net ‘in ayrıcalıklı yayıncı ve okuyucularından biri olmaya hemen başlayın. Bu dev aracı platform sadece haber içeriği değil kurduğu köprülerle size aynı zamanda sosyal medyaya damgasını vuran videolar, ünlü blog ve özel içerik üreten birçok siteye de kolay yoldan erişme imkanı sunuyor.

Yayıncılara dev hizmet

Büyük yayıncıların şimdiden yerini ayırttığı bu büyük network paylaşım sitesi, geniş bir kitleye ulaşarak içeriklerini duyurmak ve yaymak isteyen, aynı zamanda emin adımlarla büyümek isteyen her kesimden yayıncıyı kendisine katılmaya davet ediyor. Gazete okuyan , kaliteli bir okuyucu kitlesini sitenize yönlendirerek yoğun bir trafik yolu açan Oku.net, size doğal ve sürekli bir trafik sağlıyor. Bu sayede gelirinizi de kat kat arttırıyor. Ayrıca Android kullanıcılarının en önemli öğelerinden olan widgetları yayıncıların tercih ve istekleri doğrusunda işlek olarak yayınlama imkanı sunuyor.

Gazete okuyucularına dev hizmet

Oku.net , günlük gazete okuyucularının taleplerine hitap eden sayfa tasarımıyla ve sürekli güncellenen içerikleriyle tam size göre. Ulusal ve yerel gündemde yer alan her türlü sosyal, kültürel, siyasalsanatsal, bilimsel, teknolojik, spor vs. ile ilgili gelişmelere vakit kaybetmeden zamanında ulaşın. Bu dev network paylaşım sitesi, size uygun olan haberleri daha önce yapmış olduğunuz tercihlerden otomatik olarak algılıyor ve size uygun olanı önünüze servis ediyor. Artık farklı türdeki haberleri okumak için sayfalarca sekme açıp, karmaşa yaşamak ve internet hızınızı yavaşlatmak zorunda değilsiniz. Oku.net bütün haber türlerini bir arada gazete okuyucularına sunuyor.

Sosyal medya takipçilerine dev hizmet

Oku.net sadece gazete okuyucularına değil aynı zamanda sosyal medya takipçilerine de günün öne çıkan video, rekor paylaşım yapılan caps, moda olan dublaj paylaşımları, yeni çıkan film fragmanları ve sosyal medya platformlarında popüler olan her türlü içeriktne köprüler aracılığıyla anında haberdar olma imkanı sunuyor.