Gündem Gazi Mahallesi'nde çatışma çıktı!

Gazi Mahallesi'nde çatışma çıktı!

Paylaş
Gazi Mahallesi'nde çatışma çıktı!

Gazi Mahallesi'nde 'dur' ihtarına uymayan iki şüpheli polisle çatışmaya girdi. Çıkan çatışmada kaçan araçtaki sürücü başından vurularak ağır yaralandı. Diğer şüpheli ise araçtan inerek kaçtı

Saat 12:30 sıralarında, Gazi Mahallesi 1425 Sokak'ta meydana gelen olay şöyle gelişti:

İKİSİ DE ARANIYORDU


Polis, Gazi Karakolu’na seyir halindeyken Cebeci Caddesi’nde bir aracın içerisinde 25 suçtan aranması ve hakkında 19 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan hükümlü Halil Gülden (35) ile 22 suçtan aranması olan Ömer K’yı bir aracın içerisinde gördü.

Bir polis memuru Halil Gülden’in yanına giderek araçtan inmesini ve teslim olmasını söyledi. Şüpheliler polis memurunu aracın camına çekerek sıkıştırıp 100 metre sürükledi. Bunun üzerine ekipteki diğer polisler, şüphelilerin içindeki araca ateş etti ve direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü bir binanın duvarına çarptı.


ARACIN SÜRÜCÜSÜ BAŞINDAN VURULDU


Açılan ateş sonucu yaralanan hükümlü Halil Gülden hastaneye kaldırılırken, şüpheli Ömer K. ise polis ekiplerince gözaltına aldı. Halil Gülden’in durumunun ağır olduğu belirtildi.

ÖZEL HAREKAT TİMLERİ ÖNLEM ALDI


Olay yeri çevresinde geniş çaplı önlem alan polis, sokak üzerinde ve şüpheli araçta inceleme yaptı. Özel harekat timleri de çevrede güvenlik önlemi aldı. Yapılan incelemenin ardından şüphelilerin bindiği araç çekiciyle otoparka kaldırıldı.