Türkiye (Son Dakika) Gaziantep'te kardeşlerin ortaklık kavgası ölümle bitti!

Gaziantep'te kardeşlerin ortaklık kavgası ölümle bitti!

Paylaş
Gaziantep'te kardeşlerin ortaklık kavgası ölümle bitti!

Gaziantep'te Mehmet Daşgın (52), kardeşleriyle daha önce ortak olduğu ancak sonradan ayrıldığı sebze halindeki komisyoncuya gelip pay istedi. Mehmet Daşgın'ın tüfek açtığı ateşle kardeşlerinden Muzaffer Daşgın (49) öldü, diğer kardeşi Eyüp Daşgın (42) ve yeğeni Kemal Daşgın' (20) ise yaralandı

Gaziantep'te sabah saatlerinde Sanayi Mahallesi'nde bulunan Sebze ve Meyve Hal Kompleksi'nde meydana gelen olay şöyle gelişti:

Mehmet Daşgın, 1,5 yıl önce kardeşi Muzaffer Daşgın ile ortak olduğu ve sonradan ayrıldığı sebze ve meyve satımı yapıldığı komisyoncuya geldi. Kardeşi Muzaffer Daşgın'dan işyerinde hakkının olduğunu söyleyerek pay isteyen ağabey Mehmet Daşgın, işyerindeki 2 kardeşi ve yeğeni ile tartışmaya başladı.


AV TÜFEĞİYLE KARDEŞLERİNİ VE YEĞENİNİ VURDU


Tartışmada öfkelenen Mehmet Daşgın otomobilindeki av tüfeğini alarak kardeşleri Muzaffer, Eyüp ve yeğeni Kemal Daşgın'a doğru 4 el ateş edip kaçtı. Vücutlarına isabet eden saçmalarla yaralanan 3 kişi, çevredekilerin ihbarıyla gelen sağlık görevlileri tarafından ambulanslarla hastaneye götürüldü.

Acil serviste tedaviye alınan yaralılardan Muzaffer Daşgın, doktorların tüm müdahalesine karşın kurtarılamadı. Yaralılardan Eyüp ve Kemal Daşgın'ın sağlık durumlarının ise iyi olduğu belirtildi.

Olayın ardından suç aleti tüfekle kaçan Mehmet Daşgın, kısa süre sonra Şahinbey Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu.

DHA

Haberin Devamı