Türkiye (Son Dakika) Gaziantep'te vahşet!: Eşini ve iki kızını öldürdü, intihara kalkıştı

Gaziantep'te vahşet!: Eşini ve iki kızını öldürdü, intihara kalkıştı

Paylaş
Gaziantep'te vahşet!: Eşini ve iki kızını öldürdü, intihara kalkıştı

Gaziantep’te cinnet getiren 33 yaşındaki Mustafa Öztürkmen evini ateşe verip eşi 28 yaşındaki Fatma Öztürkmen’i bıçaklayarak öldürdükten sonra bileklerini keserek intihara kalkıştı. Ailenin kızları 6 yaşındaki İlknur ve 1 yaşındaki Mervenur ise dumandan zehirlenip öldüğü ifade ediliyordu ancak iki kız çocuğunun da babaları tarafından bıçaklandığı ortaya çıktı

Gaziantep’in Şahinbey ilçesinde bir evde cinnet getiren baba, 3 çocuğu ile eşini bıçakladı. Olayda 3 kişi hayatını kaybederken, cani baba, kendini de bıçaklayarak intihar etmek istedi.

ÖNCE EŞİNİ SONRA ÇOCUKLARINI BIÇAKLADI


Olay, Şahinbey ilçesine bağlı İstiklal Mahallesinde yaşandı. İddiaya göre, evde ailesi ile birlikte oturduğu sırada psikolojik sorunları nedeniyle baba Mustafa Ö., katliam yaptı!. Mustafa Ö., önce eşi Fatma Ö.’yü bıçak darbeleriyle yaraladı, daha sonra çocukları Mervenur (1), İlknur (6) ve Mehmet (7) isimli çocuklarını bıçaklayarak yaraladı.

İNTİHAR ETMEK İSTEDİ


Kanlar içerisinde yere yığılan anne ve çocukların ardından baba Mustafa Ö. de bıçakla kendini yaralayarak intihar etmek istedi. Kendini bıçakla yaralamasının ardından Mustafa Ö. evi ateşe verdi.

ANNE VE İKİ KIZI CAN VERDİ


Komşuların haber vermesi üzerine olay yerine polis, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye evde çıkan yangını söndürürken, yaralılar ambulanslarla çevre hastanelere kaldırıldı. Ağır yaralı anne Fatma ile 2 kızı Mervenur ve İlknur hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mustafa Ö. ve oğlu Mehmet’in ise hastanedeki tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Haberin Devamı