Türkiye (Son Dakika) Gaziantep'de vahşet

Gaziantep'de vahşet

Paylaş
Gaziantep'de vahşet

Gaziantep' in İslahiye ilçesinde Tahtaköprü Sulama Barajı kenarında boğazı kesilerek ve taşla başı ezilerek öldürülmüş erkek cesedi bulundu. Cesedin kime ait olduğunu araştıran jandarma, cinayeti işleyen kişi ya da kişilerin yakalanması için çalışma başlatı

Öğleden sonra Tahtaköprü Sulama Barajı yakınlarında bir erkek cesedi görenler durumu güvelik güçlerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma, yaptığı araştırmada baraj kapağına 300 metre uzaklıkta yüzü tanınmayacak hale gelmiş erkek cesedine rastladı.

Haberin Devamı

Yapılan ilk incelemede 40- 45 yaşlarında olduğu belirlenen cesedin, boğazının kesildiği, yüzünde kesici alet izleri bulunduğu ve başının taşla ezilerek öldürüldüğü belirlendi. Üzerinden kimlik çıkmayan ceset, Cumhuriyet Savcısı ve jandarmanın olay yerinde yaptığı inceleme sonrası otopsi için Gaziantep Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Kimliği araştırılan cesedin yanındaki cep telefonu ve çevresindeki içki şişelerine incelemek üzere el koyan güvenlik güçleri, cinayetin kim ya da kimler tarafından işlendiğinin belirlenmesine yönelik çalışmasını sürdürüyor.

DHA