Spor Gaziantep'e sambacı geldi

Gaziantep'e sambacı geldi

Paylaş
Gaziantep'e sambacı geldi

Gaziantepspor, Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımında oynayan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Wagner Ferreira Dos Santos ile 4.5 yıllık anlaşmaya vardı

Teknik direktör Tolunay Kafkas’ın raporuna göre ileriye dönük bir orta saha bir de santrfor almak için yoğun bir çalışma sürdüren kırmızı-siyahlı ekip, orta saha için aradığı oyuncuyu Rusya’da buldu.

Kırmızı-siyahlılar Lokomotiv Moskova’da forma giyen Brezilyalı Wagner ve kulübüyle her türlü şartlarda anlaşmaya vardı. Geçen sezon Rus liginde başarılı bir performans sergileyen 25 yaşındaki yıldız, America MG, Cruzeiro ve Suudi Arabistan’ın Al-İttihad ekiplerinde de oynadı.

Orta sahanın solu ve forvet arkasında görev alabilen ve özellikle tam bir serbest vuruş ustası olan Wagner geçen sezon Lokomotiv Moskova’ya 6 milyon avro karşılığında transfer olmuştu.

MALİYETİ 8 MİLYON EURO

Brezilya Ümit Milli Takımı forması giyen Wagner, A Milli Takım kadrosuna da çağrıldı ancak hiç görev almadı. 13 numaralı formayı giyen Brezilyalı futbolcu, 25 yaşında, 1.72 santimetre uzunluğunda ve 71 kilo.

Kırmızı-siyahlılara Wagner’in maliyetinin 8 milyon Euro olduğu kaydedildi. Wagner, Gaziantepspor’un Antalya kampına 4 Ocakta katılacak.

Haberin Devamı