Yaşam Gaziantepli tostçu Erol Sorgulu fenomen oldu, şimdi siparişlere yetişemiyor

Gaziantepli tostçu Erol Sorgulu fenomen oldu, şimdi siparişlere yetişemiyor

Paylaş
Gaziantepli tostçu Erol Sorgulu fenomen oldu, şimdi siparişlere yetişemiyor

Gaziantepli tostçu Erol Sorgulu, sosyal medyadan yayılan çeşitli tost yapım videolarıyla fenomen oldu. Babadan oğla geçen tostçuluk mesleğini 22 yıldır sürdüren Tostçu Erol şimdi siparişlere yetişemiyor

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi Bey Mahallesi’nde bulunan küçük dükkanında yaptığı tost çeşitleriyle kısa sürede sosyal medyanın aranan ismi olan Mehmet Erol Sorgulu, müşterilerine sipariş yetiştirmekte zorlanıyor.


'EN GÜZEL TOST NASIL YAPILIR?'


Sosyal medya üzerinden paylaştığı "En güzel tost nasıl yapılır" konulu videosuyla (haberin altında bulabilirsiniz) yüz binlerce tık alan tostçu Erol müşterilerinin yoğun talebinden memnun. Babadan oğla geçen tostçuluk mesleğini 22 yıldır yaptığını belirten Mehmet Erol Sorgulu, fenomen olmasını nedenini ise yaptığı tostların lezzetine ve sosyal medyada kısa sürede bu kadar tanınmasına bağlıyor.



ÖZELLİKLE 'ATOM'A YOĞUN İLGİ VAR


Özellikle sabah ve öğle saatlerinde öğrencilerin yanı sıra çevre esnafın da yoğun talebi ile karşı karşıya kalan Tostçu Erol, "22 yıldır tost yapıyorum, 6 yıldır sosyal medyada aktifim, son 1 yıldır ise fenomen haline geldik ve internet üzerinden gelen siparişlerle bile satış yapıyoruz. Antep Fıstıklı tostun yanı sıra çikolatalı ve kebaplı tost çeşitlerini de yapıyoruz. Özellikle atom adını verdiğim tosta ise yoğun ilgi var. Sabah erken saatlerde başlayan yoğunluk öğleden sonraya kadar devam ediyor" dedi.


6 LİRADAN 20 LİRAYA KADAR TOST ÇEŞİDİ VAR


Yoğun talep gören tostlar ise 6 ile 20 lira arasında satılıyor.

Atom Tost nasıl yapılır? İşte cevabı:



İHA

Haberin Devamı